FEM3 CAFÉ
Így készíts natúr sminket percek alatt!

Miskolczi Kinga egy gyönyörű és visszafogott natúr smink elkészítését mutatta be a FEM3 Caféban. A sminkmester szerint a legfontosabb, hogy a bőrhöz színben a leginkább passzoló alapozó választása, és visszafogott használata. A szem alatti karikákat mindenképp el kell tüntetni egy kis korrektorral, a szempillák töve pedig egy natúr színű szemceruzával emelhető ki. Nézd, milyen egyszerű!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   natúr   smink   sminkes   tv2 live

2017. május 17. 10:25Kapcsolódó anyagok
Nem csak a ruhánk, a sminkünk is lehet fesztiválos!
A sminktrendeknél ugyanúgy meghatározók a divatházak irányai is, így előbb-utóbb visszaköszön majd az, amit a kifutókon láthattunk. A fesztivál sminktrend leginkább külföldön hódít, de már itthon is egyre nagyobb az érdeklődés, a gyorsan és könnyen elkészíthető, ám mégis feltűnő sminkek iránt. Hogy hogyan készíthetünk el, egy rapid, ötperces sminket, abban Vigh Erika sminkmester volt a segítségünkre.
tovább
Az alapozó helyes felvitelének is megvannak a trükkjei!
A tökéletes sminkhez elengedhetetlen a helyes alapozás, ami a megfelelő termék kiválasztásával kezdődik. Lehet szó folyékony alapozókról, púderekről, vagy korrektorokról, fontos hogy mindig a bőrszínünkhöz legközelebb álló árnyalatot válasszunk. Hogy hogyan kell tökéletesen felkenni ezeket a termékeket, abban Pádár Detti sminkes volt a segítségünkre.
tovább
Láthatatlan smink az új trend!
A FEM3 Caféban Szabó Dorisz megmutatta, hogyan kell láthatatlan sminket készíteni. A sminkmester elárulta az első és legfontosabb lépés az arc előkészítése. Az úgynevezett, ˝No makeup˝ kiemeli a természetes szépséget, mégis elfedi a bőrhibákat.
tovább
˝Toll szemöldök˝ hódít a trendkövetők körében!
A sminktrendek éppen olyan gyorsan, és néha extrém módon változnak, mint a divat. A legújabb őrület a toll szemöldök, amire már most érdemes odafigyelni, hiszen egyre többen hódolnak ennek az új trendnek. A tökéletes szemöldök elkészítésében Miskolczi Kinga sminkmester segített.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS