FEM3 CAFÉ
Így válnak az önkifejezés részévé a színek

Imolai Judit asztrológus volt a FEM3 Café szakértő vendége, aki a nézői kérdésekre is választ a színek és az asztrológia kapcsolatának témakörében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   asztrológus   fem3café   fem3café_szakértő   szín   színes   tv2 live

2017. május 16. 11:32Kapcsolódó anyagok
Változtass színekkel a lelki állapotodon!
Az asztrológiában minden csillagjegyhez tartozik egy szín, amelyekről Imolai Judit asztrológus beszélt a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, az ember alap alkatán is változtathat például az, hogy milyen színű ruhákat visel.
tovább
˝Irtó nagy hisztik lehetnek˝ Krisztián és Pamela között
Imolai Judit asztrológus szerint Berki Krisztián és Hódi Pamela csillagjegyeik szerint ideális pár, egy feng shui szakértő pedig már korábban elárulta, hogy a házasságuk is a lehető legjobb időpontban lesz. Imolai Judit azonban figyelmeztette Krisztiánt, hogy a horoszkópjuk szerint lehetnek köztük nagy viták és hisztik, hogyha nem tanulnak meg megfelelően kommunikálni egymással...
tovább
A szakértő válaszol: tudatos böjttel a bőr is megszépülhet
Imola Judit asztrológus a FEM3 Café nézőinek kérdéseire is válaszolt, akik leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy gyermekek is böjtölhetne-e. A szakértő elárulta azt is, ha türelmesek vagyunk, és néhány alapelvet betartunk, akkor még bőrünket is üdébbé varázsolhatjuk.
tovább
Tudd meg horoszkópod alapján, hogyan állj neki a böjtnek!
A FEM3 Café szakértője Imola Judit asztrológus volt, aki tippeket adott arra, hogyan érdemes felkészülni a 40 napos böjtre. Az asztrológia irányt mutat, hogy a csillagjegyek alapján, ki mennyire képes tartani a kúrát. Maga a folyamat során nem a fogyókúra a cél, hanem a megtisztulás és a megpihenés.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS