FEM3 CAFÉ
Egy lovas terápia, ami segít jobban megismerni önmagunkat!

A lovak szerepjátszás nélkül kommunikálnak, nekik nem számít az, hogy ki milyen háttérrel rendelkezik, vagy éppenséggel milyen beosztásban dolgozik, ők arra adnak reakciót, amilyennek érzékelik az embert magát. Kovalik Natasa önismereti tréner és Sári volt Kadlecsek Krisztián segítségére, aki kipróbálta hogy milyen egy ilyen önismereti tréning, ahol a középpontban a lovak állnak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   lélek   lovasterápia   önismeret   tv2 live

2017. május 16. 10:48Kapcsolódó anyagok
Zséda nehezen dolgozta fel, hogy kivált a Cotton Club Singers-ből
Mindenkivel előfordult már, hogy összecsaptak a feje fölött a hullámok, amikor úgy érezte elakadt az élet valamely területén. Ilyenkor fontos az, hogy megtanuljuk miként gyakorolhatunk empátiát magunk felé, hiszen az önsegítés módszertana sokat segíthet. A témában Márton-Koczó Ildikó coach és Zséda volt a FEM3 Café vendége. Az énekesnő elárulta azt is, hogy egyfajta ˝válásként˝ élte meg azt, mikor búcsút intett az együttesnek és szólókarrierbe kezdett.
tovább
Bizonytalanok és céltalanok a mai 20 és 35 év közötti felnőttek?
Pálosi Adrienn pszichológus elmondta, hogy az úgynevezett Y-generáció, vagyis a 20-35 év közötti korosztály jelentős részére jellemző a határozatlanság. Ennek oka a család, a környezet, valamint a média részérőről megjelenő elvárás. Emellett azonban rugalmasak az új technikai újításokhoz, jól kommunikálnak és gyorsan teremtenek kapcsolatot. A legfőbb feladatuk, hogy mutassanak példát a fiatalabb generációknak azzal, hogy a befelé fordulás, és a saját magunkra szánt idő sokkal fontosabb.
tovább
Fenyő Iván meditálás közben tud igazán önmaga lenni
Fenyő Iván az önismeret fontosságáról beszélt a FEM3 Caféban. A színész maga is megtapasztalta, hogy igazán önmaga csak a természetben és meditálás közben tud lenni. A megfelelő önismerettel kiegyensúlyozottabb életet él - árulta el.
tovább
Motiváció: Ismerd meg önmagad, s nem fogsz csalódni
Hegedűs Erika, életvezetési tréner szerint a célok vállalásánál fontos tényező az, hogy az ember ismerje saját magát, mert így elkerülhetőek a csalódások. A saját siker eléréséhez vezető út nehézségeiről, hasznos tanácsokról, illetve a kezdeti motiváció megtartásáról beszélt a FEM3 Cafében.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS