FEM3 CAFÉ
Tényleg ez Németh Kristóf és Nacsa Olivér közös hobbija?

A két művész baráti kapcsolata alig több, mint egy éves, mégis az összhang tökéletesen megvan közöttük. Kristóf kisfia is nagyon megkedvelte Olivért, és már Spanyolországot is megjárták együtt, családosan. Kettejük kapcsolatáról és bulvárhírekhez kötődő vicces rajongásukról is beszéltek a FEM3 Café vendégeiként.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: barátság   fem3café   nacsa olivér   Németh Kristóf   tv2 live

2017. május 15. 11:07Kapcsolódó anyagok
Németh Kristóf még most is 20 évesnek érzi magát
Németh Kristóf őszintén mesélt Joshinak arról, hogyan élte meg, hogy le kellett mondania a Játékszín igazgatói posztjáról. Arról is beszélt, a magánélete most sínen van, szeretne új párjától is babát…
tovább
Németh Kristóf nagyon féltette kisfiát a szakítása után
Németh Kristóf őszintén beszélt a szakításáról a FEM3 Caféban. A színész elmondta: nagyon féltette Lócit, mert – mint mondta – ˝vele is szakítottak˝, de kisfia nagyon éretten kezelte a helyzetet. Kristóf nem akart negatív hatást gyakorolni a gyerekére, de tőle függetlenül a fiának is fel kellett dolgoznia az új helyzetet.
tovább
Fodor Zsóka és Hujber Feri indiántáncot jártak Londonban
Fodor Zsóka a FEM3 Caféban elárulta, hogy korábban, amikor egy barátnője elhívta magához Londonba, összefutott Hujber Ferivel a világ egyik leghíresebb bolhapiacán, és egy indiántáncot is lejtettek ennek örömére. A színésznő mesélt a toszkánai utazásáról, és kiderült az is, hogy Fodor Zsóka boldog férfi nélkül, hiszen rengeteg barátja van, és sokan szeretik.
tovább
Németh Kristóf olvasással edzi az agyát
Németh Kristóf kamaszkoráig nem szerette a könyveket, de környezete hatására ez idővel megváltozott. Karrierje miatt nap mint nap szövegekkel foglalkozik, de szerinte ettől függetlenül is fontos a rendszeres és minőségi olvasás. Rácmolnár Lili pszichológus elmondta, hogy az olvasás olyan hatással van ránk, mint a meditáció, emellett kérdéseket vet fel az olvasóban, ami segít más szemszögből nézni egy adott helyzetet, problémát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS