FEM3 CAFÉ
Emiatt érdemes néha durumtésztát fogyasztani

Ilkó Péter ezúttal glutén- és laktózmentes tésztát készített a FEM3 Café konyhájában. A táplálkozási tanácsadó elárulta, hogy durumtésztát is lehet használni az ételhez, aminél ő most zöldséges cukkinipürét tölt a tésztába. Péter azt is elárulta, hogy miért érdemes néha annak is durumtésztát ennie, aki nem gluténérzékeny.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_konyha   ilkó péter   konyha   tészta   tv2 live

2017. május 15. 10:20Kapcsolódó anyagok
Kadlecsek Krisztián sem maradt ki a kolbászkészítésből
A FEM3 Café műsorvezetői, Nagy Réka és Kadlecsek Krisztián is kipróbálták magukat a klasszikus csabai kolbász készítésében. Míg Réka korábban a gyúrásba segített be, addig Krisztián a kolbásztöltésbe.
tovább
Így készítsd el a sült kolbászt!
A FEM3 Café műsorvezetői, Nagy Réka és Kadlecsek Krisztián is besegítettek a kolbászkészítésbe. Rékának nagyon ízlett a kolbász, amit az adás elején ő maga gyúrt meg.
tovább
Íme, a csabai kolbász fűszerezésének titka!
A FEM3 Café konyhájában Sznyida László, Szántó Zsolt őstermelők és Orsolya készített csabai kolbászt, aminek gyúrásába Nagy Réka műsorvezető és besegített, és kiderült, mi a vastagkolbász fűszerezésének a titka!
tovább
Békéscsabán apáról fiúra száll a kolbászkészítés hagyománya
A FEM3 Caféba igazi békéscsabai kolbászt hoztak magukkal a műsor vendégei, akik elárulták, hogy a kolbász készítés receptje és hagyománya náluk apáról fiúra száll.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS