FEM3 CAFÉ
Így készítsd el a sült kolbászt!

A FEM3 Café műsorvezetői, Nagy Réka és Kadlecsek Krisztián is besegítettek a kolbászkészítésbe. Rékának nagyon ízlett a kolbász, amit az adás elején ő maga gyúrt meg.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_konyha   konyha   tv2 live

2017. május 12. 11:03Kapcsolódó anyagok
Íme, a csabai kolbász fűszerezésének titka!
A FEM3 Café konyhájában Sznyida László, Szántó Zsolt őstermelők és Orsolya készített csabai kolbászt, aminek gyúrásába Nagy Réka műsorvezető és besegített, és kiderült, mi a vastagkolbász fűszerezésének a titka!
tovább
Békéscsabán apáról fiúra száll a kolbászkészítés hagyománya
A FEM3 Caféba igazi békéscsabai kolbászt hoztak magukkal a műsor vendégei, akik elárulták, hogy a kolbász készítés receptje és hagyománya náluk apáról fiúra száll.
tovább
Közeleg az eperszezon: Készíts gyömbéres eperlekvárt!
Hamarosan beköszönt az eper, levendula és akácszezon, aminek kapcsán Kaldeneker György szakács és lánya, Kaldeneker Alexandra varázsoltak mennyei ételkülönlegességeket az asztalra.
tovább
Próbáld ki! Tempurált levendula eperlekvárral
A FEM3 Café konyhájában igazi ételkülönlegességet mutatott be Kaldeneker György szakács, ugyanis bundás levendulát és bundás akácvirágot készített lányával, Alexandrával, aki az eperlekvár elkészítésében volt segítségére. Az előkészületek során György elárulta, hogy mire kell odafigyelni az levendula és akáckészítés során, és az is kiderült, hogy mi a titka a tökéletes eperlekvárnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS