FEM3 CAFÉ
Így ismerheted fel a magatartászavart

Bagi Renáta gyermekpszichológus a FEM3 Caféban a gyermekeknél esetlegesen előforduló magatartászavarokról beszélt. Renáta szerint akkor van okunk az aggodalomra, ha több mint hat hónapja tapasztalható egy gyereknél a szokatlan viselkedés. A pszichológus a következő intő jeleket sorolta fel: a teljesítmény és a hangulat változása, a koncentráció csökkenése, valamint a túlmozgás.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   gyerek   pszichológus   tv2 live

2017. május 12. 10:09Kapcsolódó anyagok
A makacs zsírpárnákra is van megoldás!
Dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus a FEM3 Café szakértő vendégeként válaszolt a nézők kérdéseire. Műtét nélkül, helyi érzéstelenítéssel is el lehet távolítani azokat a kisebb, makacs, problémás zsírlerakódásokat, melyek eltüntetésében se a testmozgás, se a diéta nem nyújt megoldást. 
tovább
Nem kell kés alá feküdni, hogy éveket fiatalodjunk!
Nem mindegy, hogy melyik korosztály milyen műtét nélküli beavatkozás alá veti magát, hiszen életkorunktól függően máshogy reagál a testünk az eljárásokra. A bőr feszessége a korral együtt csökken, ami nem csak az arcot érinti, hanem más testrészeket is. Dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus többek közt kitért arra is, hogy mit kell tudni a narancsbőrről, és milyen kezelésekkel lehet felvenni a harcot ellene.
tovább
A szakértő válaszol: Pajzsmirigy problémával könnyen együtt...
A FEM3 Café nőzőinek a kérdéseire Dr. Koppány Viktória válaszolt. Kiderült, a menopauza öröklődését nem lehet kizárni. Az endokrinológus elárulta, pajzsmirigy problémával együtt lehet élni, de mindenképp megfelelő kivizsgálást és kezelést igényel a betegség.
tovább
Valóban hasonlóak a tünetei a klimax és a pajzsmirigy-alulműködésnek?
Hasonló panaszokkal küzdenek a változó korban és a pajzsmirigy-alulműködésben szenvedők. Dr. Koppány Viktória endokrinológus, elárulta a klimax természetes állapot, míg a pajzsmirigy-alulműködés betegség és kivizsgálást igényel. A tünetei nagyon hasonlóak, mind a kettőnél rossz közérzet, testsúlyváltozás és fáradtság jelentkezhet.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS