FEM3 CAFÉ
Volt Forma-1-es pilótákkal edzhetett a magyar bajnokságra a Jóban Rosszban színésze

Szekeres Gábor gyerekkori vágya vált valóra nemrég, hiszen egy formula kategóriás autóval indulhatott a magyar bajnokságon. A Jóban Rosszban színésze nagyon hálás a sorozatnak, amiért ők megerősítették a hitében, hogy sose adja fel az álmait. Gábor elárulta, hogy az első versenyautójáért három műszakban dolgozott, a mostani verseny előtt pedig nem is izgult, és győztesnek érezte magát, amiért rengeteg barátja és kollégája szurkolt neki.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: autó   autóverseny   család   fem3café   jóban rosszban   kerékpár   munka   pilóta   sorozat   szekeres gábor   színész   tv2 live

2017. május 11. 11:25Kapcsolódó anyagok
Ez változott meg Kedvek Richárd életében, mióta megházasodott
Kedvek Richárd 19 év után kérte meg a párja kezét, mert korábban egyikőjük sem ragaszkodott a házassághoz. A színész a FEM3 Caféban elárulta, hogy milyen romantikus módon történt meg a lánykérés két évvel ezelőtt Zsuzsi születésnapján. Kiderült az is, hogy a Jóban Rosszban Bezerédi doktorát alakító színész izgult amiatt, hogy igent mond-e a kedvese, és hogy a családjuk repesett a boldogságtól, miután értesültek az eljegyzés híréről.
tovább
A Jóban Rosszban színésze állatokon segít
Takács Zalán a Jóban Rosszban szereplője, mindig is nagy állatbarát volt, most pedig egy nemes ügy érdekében kampányol. A szervezet kutyákat ment, illetve népszerűsítik az örökbefogadást. A fő feladatuk most, hogy a kóbor kutyák elaltatásra szánt pénzt, ivartalanításra költsék. Zalán személyes feladatának tekinti, hogy felhívja a figyelmet erre a problémára.
tovább
Gazdag Tibort akarta kihívni egy néni, aki rosszul lett
A Jóban Rosszban sorozat 12 éve indult hódító útjára, amiről a FEM3 Caféban Madár Vera és Gazdag Tibor meséltek. A színészek szerint nagyon gyorsan eltelt ez az idő, olyan mintha 4-5 éve kezdődött volna el a sorozat. Vicces történetekre is fény derült, Gazdag Tibor például elárulta, hogy amikor még egy kis faluban élt, egy néni őt szerette volna kihívni a mentő helyett, amikor rosszul lett. Vera szerint náluk jó hangulatban telnek a forgatások, hiszen szuper a csapat, ha pedig vita alakul ki, fontos, hogy rögtön tisztázzák a helyzetet.
tovább
Végh Judit Bálizs Anettről: ˝Eleinte nagyon ellenszenves volt˝
Bálizs Anett és Végh Judit a Jóban Rosszban sorozat forgatásán ismerkedtek meg, bár Juditnak kezdetben nem volt szimpatikus Anett, később nagyon jó barátnők lettek. Judit és Anett két színésznő kollégájukkal, Juhász Adrival és Kondákor Zsófival kiegészülve alkotnak egy szuper ˝négyes fogatot˝, így nem meglepő, hogy hamarosan meglátogatják az éppen babázó Adriennt. A két színésznő szeretné kihasználni a hasonlóságukat, így az ezzel kapcsolatos tervükről is meséltek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS