FEM3 CAFÉ
A makacs zsírpárnákra is van megoldás!

Dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus a FEM3 Café szakértő vendégeként válaszolt a nézők kérdéseire. Műtét nélkül, helyi érzéstelenítéssel is el lehet távolítani azokat a kisebb, makacs, problémás zsírlerakódásokat, melyek eltüntetésében se a testmozgás, se a diéta nem nyújt megoldást. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   fem3café_szakértő   fem3café_szépség   narancsbőr   szakértő   szépségápolás   tv2 live

2017. május 11. 11:53Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Pajzsmirigy problémával könnyen együtt...
A FEM3 Café nőzőinek a kérdéseire Dr. Koppány Viktória válaszolt. Kiderült, a menopauza öröklődését nem lehet kizárni. Az endokrinológus elárulta, pajzsmirigy problémával együtt lehet élni, de mindenképp megfelelő kivizsgálást és kezelést igényel a betegség.
tovább
Valóban hasonlóak a tünetei a klimax és a pajzsmirigy-alulműködésnek?
Hasonló panaszokkal küzdenek a változó korban és a pajzsmirigy-alulműködésben szenvedők. Dr. Koppány Viktória endokrinológus, elárulta a klimax természetes állapot, míg a pajzsmirigy-alulműködés betegség és kivizsgálást igényel. A tünetei nagyon hasonlóak, mind a kettőnél rossz közérzet, testsúlyváltozás és fáradtság jelentkezhet.
tovább
A gyermek sínyli meg leginkább a szülői kiégést?
Nemcsak munkahelyi, hanem szülői kiégés is létezik. A jelenséggel kapcsolatos nézői kérdésekre Pálosi Adrienn pszichológus válaszolt a FEM3 Caféban.
tovább
Homokkal vehetjük fel a harcot a narancsbőr ellen?
Egyre jobban hódít az a trend, miszerint a szépség nemcsak a külsőre, hanem a belső harmóniára is vonatkozik. Dr. Házi Edina hatóanyag szakértő szerint fontos, hogy a szépségápolás ne csak egy napi, heti rutin legyen, hanem hangoljuk rá magunkat a megtisztulásra és az ápolásra. A FEM3 Caféban a nagyvilág leghatásosabb és legnépszerűbb szépségápolási tippjeit osztotta meg.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS