FEM3 CAFÉ
Csemer Boggie önbizalmát megerősítette kislánya születése

Csemer Bogi életét az anyaság megváltoztatta, ami a művészetére is hatással volt. Lenke születése előtt nem volt kellő önbizalma, mostanra könnyebben hoz döntéseket és jobban átlátja a szituációkat. Boggie nagyon sok támogatást kap, kislányára a zene jó hatással van. Az énekesnő elárulta, legújabb lemeze szerzői lemez lesz, amihez mostanra alakult ki a kellő önismerete.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: boggie   család   csemer boggie   énekesnő   fem3café   tv2 live

2017. május 11. 10:10Kapcsolódó anyagok
Kandász Andrea legnagyobb példaképe a dédnagymamája
Kandász Andreát mindenki az életszeretetéről és a pozitív gondolkodásáról ismeri. Kevesen tudják, hogy mindezt a 95 éves nagymamájától örökölte. A FEM3 Café adásában a műsorvezető boldogan mesélt a hagyományok átadásáról és a különleges családi kapcsolatukról. Kiderült, Andinak nagyon szoros kapcsolata van a lányával.
tovább
Edvin Marton ezért utazott legutóbb Dubajba a családjával
Edvin Marton többször járt már Dubajban, ahova most egy világméretű dalverseny miatt hívták meg. A hegedűművész magával vitte a feleségét és két kisfiát is a csodás városba, ahol megismerkedhettek a helyi ételekkel, jártak a sivatagban és quadoztak is. Edvin mesélt egy különleges dubaji fagyizóról, és kiderült, hogy mik azok, amik őt megihletik és inspirálják.
tovább
Lajcsi lánya egykori udvarlójáról: ˝Tartottam vele egy rövid...
Galambos Lajcsi a FEM3 Caféban arról mesélt, hogy félti a lányát, de úgy érzi, hogy a feleségével jó munkát végeztek mindhárom gyerekük nevelésével kapcsolatban. A zenész elárulta, hogy mindig kis felnőttként kezelték őket, és sosem volt semmilyen téma tabu közöttük. Lajcsi a fiúkat illetően is megbízik a lányában, és volt már olyan srác, akit bemutatott neki Bogi. A beszélgetés végén szóba kerültek a nyári terveik és az is, hogy a zenész milyen közös munkát tervez a gyerekeivel.
tovább
Szabó Dóra a családalapításról: ˝Meg kell találni hozzá a...
Remekül érzi magát a Mokka műsorvezetőjeként Szabó Dóra, aki ezúttal vendégként, a FEM3 Caféban mesélt bakancslistájáról. Elmondása szerint a munka terén most jól áll, az utazásnál viszont mindig van mit kipipálni. Dóra elárulta, a családalapítás is tervben van nála, de ahhoz előbb kell egy megfelelő partner. Az egykori szépségkirálynő ennek kapcsán elmondta, már ki tudja szűrni ki az, aki csak a külső és az ismertség miatt közeledik hozzá…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS