FEM3 CAFÉ
Zoé szerint apukája Ganxsta Zolee nemcsak idegesítő, hanem ciki is

Ganxsta Zolee és Zoé szerepel a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legújabb adásában. A büszke apuka elárulta, lánya kérésére vállalták el a szereplést, amit nem is bántak meg, mert nagyon élvezték a forgatást. A rapper igazán engedékeny, amikor tehetik szabadidejüket együtt töltik, emellett, Zolee megy a lányáért az iskolába, ahol már Zoé osztálytársaival össze is barátkozott.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   ganxsta zolee   tv2 live   vigyázat, gyerekkel vagyok!

2017. május 10. 12:04Kapcsolódó anyagok
Kiss Endi lányai belenőttek a rock and rollba
A Vigyázat, gyerekkel vagyok! legújabb adásában Kiss Endi és három lánya versenyeznek. A zenész imád apuka lenni, nagyon jó kapcsolatban van a lányaival, akik örökölték Endi vagányságát. Az is kiderült, Larissza hasonlít rá a legjobban. A gyermekei megtanították neki, mi a szeretet és a felelősségtudat.
tovább
Takáts Tamás aggódott, hogy milyen titkok derülnek ki róla
Takáts Tamás kislányával, Lucával vett részt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatásán. Lucát győzködni kellett, hogy igent mondjon a felkérésre, de végül nagyon élvezte az új szituációt. Tamás aggódott kicsit, hogy milyen kérdések lesznek. A zenész elárulta, lánya nem tervezi, hogy nyomdokaiba lépjen. Kiderült, két fia igazi művészlélek és zenéléssel is foglalkoznak.
tovább
Laky Zsuzsi kislánya szeretne még egy kistestvért
A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor legújabb adásában Laky Zsuzsi és kislánya lesznek Ördög Nóra vendégei. Az adásban kiderül, Lucának és testvérének miért lehetett a régi lakásukban a falra rajzolniuk. Luca elárulta, a FEM3 Café adásában, örülne, ha lenne egy kisöccse is.
tovább
Pulai Imrétől megijednek kislánya óvodás társai
A Vigyázat gyerekkel vagyok! című műsor legújabb adásának a vendége Pulai Imre és kislánya, Lili lesz. A FEM3 Caféban az olimpiai bajnok kenus a forgatásról és lányával való kapcsolatáról mesélt. Imre elárulta, Lili óvodás társai elsőre megijednek tőle a magassága miatt. Az olimpikon igyekszik minél több időt együtt tölteni a lányával.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS