FEM3 CAFÉ
Farkasházi Réka nem gondolta volna, hogy Fodor Zsóka ennyire vagány

A FEM3 Café vendégei Fodor Zsóka és Farkasházi Réka voltak. Az Extrém Activity Színésznők csapatának két tagja elmesélte, hogy mekkora élmény volt számukra a játék. Elárulták, hogy színpadon még sosem játszottak együtt, így nagyon örültek a lehetőségnek. Zsóka szinte lányának tekinti Rékát, aki minden anyák napján felhívja a színésznőt. Réka pedig elárulta, nem gondolta volna, hogy Zsóka ilyen vagány. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: extrém activity   farkasházi réka   fem3café   fodor zsóka   tv2 live

2017. május 10. 10:17Kapcsolódó anyagok
Vastag Csaba ezért él hippiként egy ideig
A Nagy Duett énekese az 5. adásban Ganxsta Zolee dalát adta elő Ábrahám Edittel, de előtte napokig elemezte a ˝börtöntetkókat˝, sőt, még edzeni is elment, hogy megfelelő hatást keltsen. Vasárnap a Hairből adnak elő egy részletet, Csabi pedig elárulta, hogy az átszellemülés részeként egész héten hippiként él.
tovább
Nyertes Zsuzsa kisegítette a klausztrofóbiás Forgács Gábort
A Komikusok csapata diadalmaskodott az Extrém Activityben! Nyertes Zsuzsa elárulta, egy korábbi adás kudarca után húga gyerekei segítették a felkészülésben. Nádas György rettegett a rajzolástól, mert szerinte nem örökölte eredetileg grafikus édesapja rajztehetségét. Forgács Gábor pedig nagyon félt, hogy olyan feladatot kap, amelynek teljesítésében meggátolja klausztrofóbiája…
tovább
Fodor Zsóka és Hujber Feri indiántáncot jártak Londonban
Fodor Zsóka a FEM3 Caféban elárulta, hogy korábban, amikor egy barátnője elhívta magához Londonba, összefutott Hujber Ferivel a világ egyik leghíresebb bolhapiacán, és egy indiántáncot is lejtettek ennek örömére. A színésznő mesélt a toszkánai utazásáról, és kiderült az is, hogy Fodor Zsóka boldog férfi nélkül, hiszen rengeteg barátja van, és sokan szeretik.
tovább
Fodor Zsóka ˝használt˝ bugyival fizette ki az autója javíttatását
A színésznő évtizedekkel korábban Olaszországba utazott egy barátnőjével, mikor lerobbant az autója. Megállítottak egy fiatal férfit, aki elintézte a javítást, fizetség helyett viszont egy szokatlan dolgot kért: egy használt fehérneműt. Mivel ilyen nem volt náluk, Fodor Zsóka nagyon kreatívan oldotta meg a helyzetet. A videóból kiderülnek a részletek!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS