FEM3 CAFÉ
A gyermek sínyli meg leginkább a szülői kiégést?

Nemcsak munkahelyi, hanem szülői kiégés is létezik. A jelenséggel kapcsolatos nézői kérdésekre Pálosi Adrienn pszichológus válaszolt a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: burnout   fem3café   fem3café_szakértő   kiégés   szülő   tv2 live

2017. május 8. 11:20Kapcsolódó anyagok
Így előzheted meg a magas koleszterinszint kialakulását!
Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakértő szerint csökkentheti a koleszterinszintet, az ha valaki zsírral főz, de nem zsírosan. Fontos, hogy a zsír minél tisztább legyen, így nem az állati eredetűekről beszél, inkább a kókuszszír használatát javasolja. Beépíthető az étrendbe a zabkorpa és a lenmag, a fokhagyma, valamint az omega-3 zsírsavak, melyek többek közt a lazacban és más hidegtengeri halakban találhatók meg.
tovább
A szakértő válaszol: Egy nyitott kapcsolat csak késlelteti a szakítást
Egy nyitott kapcsolattal időt lehet nyerni  a problémák rendezéséhez. Ugyanakkor a szakítás elnyújtásának felel meg egy ilyen lépés – fogalmazott a nézői kérdésekre válaszolva a FEM3  Café szakértője, Roboz Zsóka.
tovább
Simon Kornél: Dobó Kata szerint hippi-szülők vagyunk
A Nagy Duett énekese egy 5 éves kisfiú apukája. Elmondta, hogy feleségével lazább keretek közé szorítják a gyereknevelést: párja egy koncertről ment szülni, és Kornél szerint a szoptatás is igény szerinti volt korábban. Duettpartnere, Janicsák Veca is beszélt a gyereknevelési ˝elveiről˝, sőt, még Kornélnak is tudott új praktikát mondani.
tovább
Dolák-Saly Róbert édesapja igazi polihisztor volt
Dolák-Saly Róbert a FEM3 Caféban elárulta, hogy ő régebben tanárként is dolgozott, több gyerekműsora is volt, így sok tapasztalatot gyűjtött a gyerekek képességeivel kapcsolatban. Az előadóművészt rengeteg minden érdekelte, sokáig nem tudta eldönteni, hogy melyik úton induljon el. Szerinte az a legfontosabb, hogy a gyerekekben meglegyen a kíváncsiság, és hogy a felnőttek felkeltsék az érdeklődésüket. Az előadóművész ezenkívül mesélt az új színházi estjükről is, ami hatalmas siker.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS