FEM3 CAFÉ
Gregor Bernadett sem bírt ellenállni a különleges linzereknek!

A FEM3 Café konyhájában Csap Szabolcs cukrászmester készített különleges és isteni linzereket, amiknek Gregor Bernadett sem tudott ellenállni. A kóstolás során a  színésznő elárulta, hogy ritkán szokott otthon sütni, és az is kiderült, hogy miért...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: desszert   fem3café   fem3café_konyha   gregor bernadett   konyha   tv2 live

2017. május 4. 12:04Kapcsolódó anyagok
Új taggal bővült Gregor Bernadett családja
Gregor Bernadett május 1-jén ünnepelte 45. születésnapját, csodás formában van és boldogabb, mint valaha. A sportot sosem tartotta az élete részének, de szerencsés géneket örökölt így nincs is szüksége arra, hogy a konditermek falai közt izzadjon meg a formás idomokért. A testmozgás nála kimerül abban, hogy kutyát sétáltat a Tabánban, ugyanis bővült a család, mert születésnapja alkalmából egy 10 hetes skót juhászkutyával lepte meg magát.
tovább
Extrém hableányos sütik és pirítósok hódítanak!
Egyre elterjedtebb a gyerekzsúrokon, hogy a házigazdák különleges süteményekkel és pirítósokkal várják a vendégeket. A kenyereket különböző színű és ízesítésű krémekkel kenik meg a szülők, és gyakran a linzertésztáknak hableányos formát varázsolnak.
tovább
Gregor Bernadett a genetikának köszönheti tökéletes alakját?
A színművésznőről sokan azt gondolják, hogy rengeteg időt tölt az edzőteremben, pedig ez nincs így. Bernadett inkább a helyes táplálkozás híve, és mindent megtesz annak érdekében, hogy két színházi próba közt is legyen ideje valami egészségeset enni.
tovább
Mennyei finomságok: Unikornis, cupcake, epres és banános shake
A FEM3 Café konyhájában Németh Polly tortatervező varázsolt elképesztő finomságokat az asztalra. Polly az unikornis édességen kívül cupcake-et, továbbá epres és banános shake-et is készített, amik nem csak mennyeire sikerültek, hanem mesésen is mutattak tálaláskor.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS