FEM3 CAFÉ
Hogyan tehető tünetmentessé a porckorongsérv?

Dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus volt a FEM3 Café szakértő vendége, aki a porckorongsérvvel kapcsolatos nézői kérdésekre válaszolt. A doktor elmondta, gyakori, hogy a műtét után is visszatérnek a tünetek, mert ezzel a betegséggel a kialakulása után végig ˝foglalkozni kell˝…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   műtét   ortopédia   orvos   sérv   tv2 live

2017. május 3. 11:48Kapcsolódó anyagok
Egyre több fiatalnál alakul ki porckorongsérv
A porckorongsérv a lakosság 80 %-át érintheti, ráadásul kialakulása egyre fiatalabb korra tolódik el. A FEM3 Caféban Dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus beszélt a sérv tüneteiről és a kezelés módszereiről.
tovább
Az autizmusra való hajlam már egy internetes tesztből is kiderülhet
A FEM3 Café szakértője, Dr. Tausz István gyermekorvos elmondta, hogy az autizmus tünetei három nagy csoportba sorolhatók. Ezekről és arról, hogy miként tesztelhetjük a betegségre való hajlamunkat, mi a teendő, ha valakinél autizmust diagnosztizálnak, az a videóból kiderül!
tovább
Sebfertőtlenítés: Veszélyes lehet a ˝piros ecsetelő˝?
A tavasz és a jó idő beköszöntével a gyermekek egyre többet töltenek a szabadban, és ezzel arányosan egyre több kisebb, vagy épp nagyobb sérülést szereznek. Ezért fontos tisztában lenni a sebfertőtlenítés és -tisztítás szabályaival, melyekkel kapcsolatban Dr. Novák Hunor és Dr. Kőnig Róbert oszlatott el néhány tévhitet a FEM3 Caféban!
tovább
Felnőtt korban is fontos a védőoltás
A vakcinákkal nem csak magunkat, de családunkat, környezetünket és a társadalom egészét is megvédhetjük. A gyermekek mellett, a felnőtteknek is gondolni kell az immunizálásra, és esetükben is hasznos lehet számos oltás. Dr. Szlávik János az Egyesített Szent István Szent László Kórház infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa volt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS