FEM3 CAFÉ
˝Toll szemöldök˝ hódít a trendkövetők körében!

A sminktrendek éppen olyan gyorsan, és néha extrém módon változnak, mint a divat. A legújabb őrület a toll szemöldök, amire már most érdemes odafigyelni, hiszen egyre többen hódolnak ennek az új trendnek. A tökéletes szemöldök elkészítésében Miskolczi Kinga sminkmester segített.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   fem3café   smink   sminkes   trend   tv2 live

2017. május 3. 10:38Kapcsolódó anyagok
A virágminták idén nyáron új köntösben térnek vissza!
Nem múlhat el napsütötte, meleg szezon virágmotívumok nélkül, és mint mindig így most is van valami kis újítás a dologban. Ágoston Bettina stylist arról beszélt, hogy milyen ruhadarabokat érdemes idén beszerezni, és mely mintákkal párosítva lehet működőképes egy virágos összeállítás.
tovább
Varázsolj tengerparti hullámokból ballagási kontyot
Közeledik a középiskolai ballagás időpontja, a lányok pedig ilyenkor, – ahogy a szalagavató esetében is –előszeretettel készülnek a nagy napra. Hogy milyen „friss” csavart vihetünk bele a hagyományos, megszokott loknis frizuránkba, arról a FEM3 Café vendégeként Hajas László beszélt.
tovább
Klasszikus vagy markánsabb legyen az esküvői smink?
Jellemzően két csoportba oszthatók az esküvői sminkek, vannak akik, a naturális vonalat képviselik, mások viszont inkább extrémebb sminket viselnének a nagy napon. Miskolczi Kinga sminkes a FEM3 Café adásában mind a két változatot bemutatta. Az aktuális sminktrendek is megjelenhetnek az esküvőn, ilyen például a színes ajak és a kissé selymesen fénylő arcbőr.
tovább
Szinte bárkiből világsztárt varázsol a magyar sminkes?
Dudás Barbara sminkmester az arc aprólékos kontúrozásával változtatja át modellje, Lévai Zsanett arcát. Csinált már belőle Sophia Lorent, Angelina Joliet, a FEM3 Caféba pedig a már Jennifer Lopezzé sminkelt lány kísérte el. Bár a sminkmesternek még nem volt férfi modellje, Berki Krisztián kíváncsi volt, lehetne-e belőle Brad Pitt...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS