FEM3 CAFÉ
Soma: ˝17 fiúba voltam egyszerre szerelmes˝

Visszagondolva sok ember felteszi magának a kérdést, hogy valóban igazi szerelem volt-e az első szerelemnek nevezett kapcsolata? Soma Mamagésa utólag úgy látja, neki egyetlen egy igazi szerelme volt, mégha olykor úgy is érezte, hogy több mint egy tucat fiúért van oda. A FEM3 Caféban elárulta azt is, milyen ˝trükköket˝ alkalmaznak férjével, melyeknek köszönhetően immáron majdnem három évtizede tart a kapcsolatuk…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   kapcsolat   soma   szerelem   tv2 live

2017. május 3. 11:00Kapcsolódó anyagok
A sorsmisszió szám segíthet a párválasztásban?
A számmisztika számos élethelyzetben a segítségünkre lehet, nincs ez másképp a párkapcsolat területén sem. A sorsmisszió számok nem csak azon személyes tulajdonságokat mutatják meg, melyek végigkísérnek az életünkön, hanem segíthetnek megtalálni a szerelmet, az ideális társat is. A témában Kiss Zoltán Zéro volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Fresh Wikiék az egyéves évfordulójukon házasodtak össze
Fresh Wiki nemrég szűk családi körben férjhez ment, amiről exkluzív képeket mutatott a FEM3 Caféban. Az énekesnő elárulta, hogy jövőre egy hatalmas balatoni esküvőt terveznek, mert most a polgári szertartáson a barátaik nem is voltak jelen. Wiki arról is mesélt, hogy miért nem szeretné megmutatni a férjét a nyilvánosságnak, és hogy hova utaznak hamarosan egy röpke nászútra.
tovább
Ezért szabadult meg 15 kilótól Pintér Tibor
Pintér Tibor a FEM3 Caféban mesélt arról, hogy miért próbálta ki a parázson járást, aminek szerinte az volt a lényege, hogy valamilyen módon higgyen magában és a spirituális energiában. A színész azt is elárulta, hogy éjszakánként a próbák után edz, és hogy nyitott egy új kapcsolatra, de szingli pasiként is nagyon boldog és jól érzi magát.
tovább
Ez változott meg Kedvek Richárd életében, mióta megházasodott
Kedvek Richárd 19 év után kérte meg a párja kezét, mert korábban egyikőjük sem ragaszkodott a házassághoz. A színész a FEM3 Caféban elárulta, hogy milyen romantikus módon történt meg a lánykérés két évvel ezelőtt Zsuzsi születésnapján. Kiderült az is, hogy a Jóban Rosszban Bezerédi doktorát alakító színész izgult amiatt, hogy igent mond-e a kedvese, és hogy a családjuk repesett a boldogságtól, miután értesültek az eljegyzés híréről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS