FEM3 CAFÉ
Lelki problémáink ásványokkal gyógyíthatóak”?

Az ásványok olyan erőkkel bírnak, melyek segítenek energetikailag tisztítani, és képesek vitalizálni fizikai, mentális énünket is. Mindegyik kő más és más gyógyító erővel bír, a témában Szigeti Ágnes kristály terapeuta beszélt többek közt arról, hogy mely kövek segítenek lecsendesíteni az elmét, elűzni a stresszt és a betegségeket az életünkből.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ásvány   fem3café   gyógyítás   kristály   tv2 live

2017. május 2. 11:32Kapcsolódó anyagok
Köhögés: homeopátia vagy kémiai gyógyszer a hatásosabb?
Dr. Kecskés Gabriella a kémiai gyógyszerek és homeopátia alkalmazását is javasolta köhögés esetén, szerinte mindkettőnek van létjogosultsága. Azt mondta, kiválasztásuk terén háziorvosunkban bízhatunk, hiszen ő már régóta ismer minket, tudja milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, és azokat milyen módszerrel érdemes kezelni.
tovább
Váczi Gergőnek erősítésre van szüksége?
A FEM3 Caféban a gyógyító kövek hatásairól mesélt Perneczky Andrea élet kristályosító tréner. Váczi Gergő egy obszidián fekete kristályt választott, amely egy védelmi kő. A tréner elárulta, a kő férfias energiákat képvisel, általában akkor választja valaki, ha erősítésre van szüksége, és sokszor az illető maga sincs tisztában azzal, hogy segítség kell neki.
tovább
Milyen pozitív hatásai lehetnek a köveknek?
Vannak olyan pozitív hatású kövek, amelyek oldhatják a félelmeinket, akár egy hosszabb repülőút előtt. A FEM3 Café vendége Horváth Mária feng shui szakértő részletesebben beszélt az ásványok erejéről, és még azt is elárulta,  hogy hol vannak rossz energiák a stúdióban...
tovább
Így hatnak ránk a kristályok!
Kristályok gyógyító hatását már több ezer évvel ezelőtt felfedezték, manapság is nagyon elterjedtek és már-már divatosak a kristályból készült ékszerek. Perneczky Andrea, élet kristályosító mentor elárulta, azon túl, hogy szépek, hatással vannak energiamezőinkre, ezáltal gyógyító hatásúak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS