FEM3 CAFÉ
Tina szerint ezek Emilio legidegesítőbb szokásai

A FEM3 Caféban Csonka András és Stohl Luca arról beszélgetett Jellinek Tinával és Vajda Judith-tal, hogy mik a párjaik legidegesítőbb szokásai. Kiderült, hogy Rákóczi Feri és Emilio is előszeretettel hagyják szét a ruháikat a lakás különböző pontjain, és Tinát kezdetben sokkolta a párja szétszórtsága. Judith azt utálja, ha Feri a szivacsot a mosogatóban hagyja, de úgy érzi, hogy valójában nem kérheti számon ezért, mert náluk a férje a konyha őre. Természetesen szóba került az is, hogy mit szeretnek a legjobban a párjaikban...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   emilio   fem3café   jellinek tina   otthon   párkapcsolat   rákóczi feri   tina   tv2 live   vajda judith

2017. május 2. 9:36Kapcsolódó anyagok
Vajda Judith-nak nem esett le, hogy Rákóczi Feri megkérte a kezét
Judith elárulta, már tíz éve menyasszony. Annak ellenére, hogy az eljegyzésnek nagyon örült, nem tartja valószínűnek, hogy valaha össze fog házasodni Ferivel. Az életre szóló szövetségük annyira magától értetődő volt kezdettől fogva, hogy Judith a jegygyűrű előkerülésekor nem is értette, mi történik... A lánykérés vicces részleteiért nézd meg a videót!
tovább
Emilióék a hasukat fogták a nevetéstől, Vivike minden titkukat...
A Vigyázat, gyerekkel vagyok legutóbbi adását Emilio és kislánya, Vivike nyerték, rengeteg vidám percet okozva a nézőknek Vivi kendőzetlen őszinteségének köszönhetően. Az énekes és családja további mulatságos és meglepő dolgokat árultak el a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Meglepő romantikus gesztussal rukkolt elő Emilio élő adásban
Emilio és Tina számára mindennap Valentin-nap, hiszen mindketten romantikus alkatnak vallják magukat. Tina azt is elárulta, hogy számára a tettek sokkal fontosabbak, mint a szavak, és hogy a hét együtt töltött év alatt már rengeteg mindent átéltek együtt. A pár felelevenítette, hogy hogyan kezdtek találkozgatni, és kiderült, hogy Emilio még szeretne egy kisfiút…
tovább
Tina lánya ingázna az otthona és Bangó Margit háza között?
Az Édes Élet sztárjai márciusban költöznek, de addig még rengeteg teendő vár rájuk. Tina szerint kis Tina ˝háromfelé˝ fog lakni, ingázni fog a dédmamája háza és saját otthona között, annyira ragaszkodik Bangó Margithoz. A család örömét csak Vivike betegsége árnyékolja be, ugyanis a kislány bárányhimlős lett.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS