FEM3 CAFÉ
A hely ahol, segítenek feldolgozni a gyászt

A FEM3 Caféban Hevényi Zsuzsa és Hosszú Dalma mesélt a Lélekmadár Tábor gyászterápiájáról. A program során a szakemberek segítenek feldolgozni a szülőknek és a gyermekeiknek a történteket.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   fem3 café   gyász   szülő   tábor   tv2 live

2017. április 28. 12:26Kapcsolódó anyagok
A jótékony futás lesz az adakozás egyik új fajtája?
A Hétköznapi hősök rovat vendége Snow Andrea jótékony futó volt, aki eddig több, mint 60 millió forintot gyűjtött-, pontosabban futott össze rászorulóknak a világ különféle pontjain. Hisz abban, hogy kitartással, erővel és fegyelemmel hatalmas változásokat idézhetünk elő életünkben. Hogy mikor és hogyan fogalmazódott meg benne ez a gondolat, és mi motiválja, arról a FEM3 Café vendégeként mesélt.
tovább
Oláh Gergő az apaságról: ˝Amikor otthon vagyok, akkor minden én...
A Nagy Duett énekese beszélt arról, hogy gyermekei miben tehetségesek, és hogy milyen programokat szerveznek együtt. Gergő elmondta, hogy szerencsére mindig van idejük egymásra a családdal, de amikor otthon van, akkor a gyerekek szeretnék, ha mindenből kivenné a részét – a reggelitől elkezdve a játékokig. Az énekes azt is elárulta, hogyan élték meg, hogy A Nagy Duett negyedik adásában a kiesés szélére kerültek.
tovább
Gyógyíthatatlannak hitték, saját módszere segített rajta!
A FEM3 Café vendége Balázs Valéria volt, akinek nehézségei már a ˝legelején˝ elkezdődtek. Hét hónapra, másfél kilósan született, és gyerekkorától kezdve a gyenge immunrendszere miatt minden betegséget elkapott. Húszéves korára tolókocsiba került és már látni is alig látott. Gyakorlatok és meditáció segítségével kereste a kiutat. Az energia, amit a légzésekkel és mozgásokkal sikerült felébresztenie, elkezdte magától korrigálni a testét.
tovább
A siker titka: kitartás és akarat
A FEM3 Café vendége Kabo Valbona volt, aki a legjobb példa arra, hogy kitartással meg lehet valósítani az álmokat. A fiatal lány feladta biztos állását, hogy szerencsét próbáljon a divat világában. Valbona álma az volt, hogy a saját nevét láthassa az általa tervezett táskákon. Mostanra boldog táskatervező, szülei végig mellette álltak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS