FEM3 CAFÉ
Bársony Bálint megmutatta Kadlecsek Krisztiánnak a ˝világűr hangját˝!

A FEM3 Café műsorvezetője kipróbálhatta, hogy milyen érzés a hangfürdőzés - ebben Bársony Bálint zenész, hangterapeuta volt segítségére. A műsor vendége arról is mesélt, hogyan ismerkedett meg a hangtálakkal, és azt is elárulta, mi az a hangutazás.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gyógyít   gyógyítás   gyógymód   gyógyulás   hang   hangfürdő   hangszer   hangtál   hangutazás   rezgés   rezgésterápia   stresszoldás   terápia

2017. április 27. 12:29Kapcsolódó anyagok
Ezt nézd: Berki hangtálalakkal tisztult meg a stúdióban
Bársony Bálint, zenész és hangterapeuta a gyakorlatban demonstrálta a hangtálak pozitív hatását a testre és lélekre. A FEM3 Café műsorában részletesen mesélt az ősi tisztítási módszer működéséről és hatásáról, melyet Berki Krisztiánon is bemutatott.
tovább
Gyógyítás a zene erejével
Joshi Sikeres nők rovatának vendége Bagdi Bella volt, aki önismeretet és pozitív gondolkodást tanít a zene erejével. Eleinte csak saját lelke gyógyítása miatt énekelt, aztán rájött, hogy dalba foglalva sokkal jobban hatnak a mondatai, így másokon is tudna segíteni.
tovább
Gyógyulj a mandala erejével!
A mandala a hindu vagy a buddhista istenek vallási ábrázolása. Elkészítése egyfajta meditatív szertartás, gyógyító ereje is ebben rejlik. A FEM3 Caféba Kovács Andrea mandala készítő hozta el gyógyító remekműveit.
tovább
Szülésnél is segíthet a hangtálas kezelés!
 Manapság egyre népszerűbb, hogy a kismamák panaszainak enyhítésére alkalmazzák a hangtálas kezeléseket, ami akár a szülésben is segíthet, mondta Láng Enikő hangtál terapeuta.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS