FEM3 CAFÉ
A feng shui hatással lehet boldogságunkra is?

Az otthonunkban található színek, és növények is hozzájárulhatnak a belső harmóniánkhoz. Hiszen a minket körülvevő dolgok is hatással lehetnek a hangulatunkra, így egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen tárgyakkal rendezzük be a lakásunkat. Hogy mire érdemes figyelnünk, hogy pozitív hatást keltsünk otthon, arról Szilvásy Judit feng shui szakértő beszélt a FEM3 Café vendégeként.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: feng shui   lakás   lakberendezés   otthon   szín

2017. április 27. 11:42Kapcsolódó anyagok
A feng shui segíthet harmonikusabbá tenni az esküvőt
Az esküvők megtervezése rengeteg odafigyelést igényel, de ha a feng shui szabályait figyelembe vesszük, rengeteg pozitív energiát nyerhetünk. Szilvásy Judit feng shui szakértő elárulta, a tört fehér és árnyalatai szerencsés és energetizáló hatásúak. A berendezés is nagy jelentőséggel bír, alap dolog, hogy kerek asztalok kellenek az élek és a szögletes sarkok vonzzák a konfliktust. Fontos, hogy a  szerelem színe, a piros is megjelenjen valamilyen formában az energiák miatt.
tovább
Lakás: hódít a lombzöld szín
Hadnagy Tímea, enteriőr tervező szerint egy új divathullámnál mindig érdemes fokozatosan bevinni az új színeket az otthonunkba. Az idei divatszín mellett ugyanúgy népszerű marad a rózsaszín összes árnyalata, amire a szakértő szerint a férfiak is egyre jobban nyitnak.
tovább
Feng shuival is jobbá tehető a párkapcsolat?
Szilvásy Judit, feng shui szakértő volt a FEM3 Café vendége, aki a feng shui és a szerelem kapcsolatáról beszélt.
tovább
Vigyázz, ezek a színek lehangolhatnak!
A színek jókedvre deríthetnek, de le is hangolhatnak minket, ezért nagyon fontos hogy a lakásunkban milyen színek dominálnak. Szilvásy Judit feng shui tanácsadó segít ebben Nektek!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS