FEM3 CAFÉ
Tévhitek, jelek, gyógyítás – Minden az autizmusról!

Mik lehetnek az autizmusra utaló jelek? Hány éves kortól lehet felismerni? Egyáltalán a betegségek közé sorolható? A FEM3 Café szakértője, Dr. Tausz István gyermekorvos beszélt az autizmus jeleiről, felismeréséről, szűrési módszereiről, kezeléséről, és az azzal kapcsolatos tévhitekről.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: autizmus   betegség   fem3   fem3café   fem3café_szakértő   fem3 café   gyermekorvos   gyógyítás

2017. április 27. 10:15Kapcsolódó anyagok
Ezt árulják el gyermeked rajzai!
A gyermekrajzok sokat mesélhetnek a legmélyebben megbúvó gondolatokról, amelyek az önfeledt rajzolás közben törnek felszínre. Már a papír nagyságának és a ceruza színének megválasztásából is sok következtetést levonhatunk. Vékony Györgyi grafológus szerint a konkrét rajzon a figurák elhelyezkedésére, egymástól való távolságára, arcuk kifejezéseire érdemes figyelni.
tovább
Túlmozgásos vagy hiperaktív a gyerek?
Majsai László pszichopedagógus volt a FEM3 Café szakértő vendége, aki a hiperaktivitás témakörében a nézői kérdésekre is válaszolt.
tovább
Az autizmus első jelei
A figyelemzavar és az autizmus tünetei közül több is megegyezik. A sok hasonlóság azonban több szülőt megtéveszt. Dr. Stefanik Krisztina, autizmus szakértő elmondta, hogyan ismerhető fel a betegség már csecsemőkorban.
tovább
Az autizmus gyakori tünetei
Ami az adásból kimaradt... Kovács Erika saját tapasztalatáról mesélt Joshi Bharatnak. Az autista emberek olyan dolgokra képesek fókuszálni, amikre az egészséges emberek többsége oda sem figyel - ilyen például a stáblista egy filmnek a végén.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS