FEM3 CAFÉ
A jótékony futás lesz az adakozás egyik új fajtája?

A Hétköznapi hősök rovat vendége Snow Andrea jótékony futó volt, aki eddig több, mint 60 millió forintot gyűjtött-, pontosabban futott össze rászorulóknak a világ különféle pontjain. Hisz abban, hogy kitartással, erővel és fegyelemmel hatalmas változásokat idézhetünk elő életünkben. Hogy mikor és hogyan fogalmazódott meg benne ez a gondolat, és mi motiválja, arról a FEM3 Café vendégeként mesélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: adomány   fem3café_joshi   futás   joshi bharat   jótékonyság

2017. április 26. 11:45Kapcsolódó anyagok
Gyógyíthatatlannak hitték, saját módszere segített rajta!
A FEM3 Café vendége Balázs Valéria volt, akinek nehézségei már a ˝legelején˝ elkezdődtek. Hét hónapra, másfél kilósan született, és gyerekkorától kezdve a gyenge immunrendszere miatt minden betegséget elkapott. Húszéves korára tolókocsiba került és már látni is alig látott. Gyakorlatok és meditáció segítségével kereste a kiutat. Az energia, amit a légzésekkel és mozgásokkal sikerült felébresztenie, elkezdte magától korrigálni a testét.
tovább
A siker titka: kitartás és akarat
A FEM3 Café vendége Kabo Valbona volt, aki a legjobb példa arra, hogy kitartással meg lehet valósítani az álmokat. A fiatal lány feladta biztos állását, hogy szerencsét próbáljon a divat világában. Valbona álma az volt, hogy a saját nevét láthassa az általa tervezett táskákon. Mostanra boldog táskatervező, szülei végig mellette álltak.
tovább
Afrikában önkénteskedik a magyar orvosnő
A FEM3 Café vendége Dr. Jakkel Anna volt, aki önkéntesként segít az Afrikában élőknek. Az orvosnő eddig öt afrikai országban fordult meg. A mostani misszió során szemüveget gyűjtenek, rengeteg felajánlást kapnak a támogatóktól. Mindig más feladat vár a rájuk kint, nemcsak szemüvegeket visznek, hanem éppen amire szükség van.
tovább
A tourette-szindróma nem egyenlő a káromkodással
A FEM3 Caféba Hajnal Gergely a Magyar Tourette-Szindróma Egyesület elnöke elmondta a célja, hogy minél több emberrel megismertesse a betegség tüneteit. A tourette-szindróma akár lelki trauma esetén is kialakulhat. A gyermekek 80 százaléka kinövi felnőtt korukra, vannak, akiknél állandó marad az idegrendszeri megbetegedés, de megfelelő módszerekkel megtanulnak együtt élni a tic-nek nevezett akaratlan mozgásokkal és hang kiadásokkal.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS