FEM3 CAFÉ
A virághoroszkópból megismerhetjük a sorsunkat!

A virághoroszkópból megtudhatjuk, hogy milyen is a valódi személyiségünk, ugyanis összefüggés van az emberi jellem, a születés szám, és a virágok között. Hogy mégis ki melyik számhoz és virághoz tartozik, arról Imolai Judit asztrológus beszélt a FEM3 Café vendégeként.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológus   horoszkóp   jövő   lélek   sors

2017. április 26. 11:48Kapcsolódó anyagok
Soma könnyen át tudna menni dominába
Soma Mamagésa a FEM3 Caféban elárulta, hogy szerinte a nők személyiségén belül istennő archetípusok vannak. Úgy véli, hogy ezek az őstípusok az önismerethez fontosak, arra adnak választ, hogy pontosan kik is vagyunk. Soma elmesélte, hogy mi jellemzi a 3 szűz, a 3 sebezhető istennőt és Afroditét, illetve arra is fény derült, hogy ő milyen személyiségjegyeket fedez fel belőlük magában.
tovább
A szakértő válaszol: tudatos böjttel a bőr is megszépülhet
Imola Judit asztrológus a FEM3 Café nézőinek kérdéseire is válaszolt, akik leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy gyermekek is böjtölhetne-e. A szakértő elárulta azt is, ha türelmesek vagyunk, és néhány alapelvet betartunk, akkor még bőrünket is üdébbé varázsolhatjuk.
tovább
A szakértő válaszol: így kell kijutni egy pénzügyi kátyúból
Imolai Judit, asztrológus a nézők által feltett kérdésekre is válaszolt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a betelefonálók közös pontja egy megrekedt helyzet volt,  amiből szerinte a szemlélet és a hozzáállás megváltoztatásával lehet kitörni.
tovább
Ez az illat illik hozzád a csillagjegyed alapján
Imolai Judit, asztrológus szerint csillagjegyre, és természetesen személyre szabottan, a parfüm kitűnő meglepetés lehet karácsonyra. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS