FEM3 CAFÉ
A testképzavar nem minden esetben társul étkezési zavarral

A FEM3 Café nézőinek kérdésére Miskei Anikó válaszolt. A pszichológus leginkább étkezési zavarral kapcsolatok kérdéseket kapott. Sokszor a szülők bizonytalanok, ha gyermekük nem hajlandó csak néhány ételt fogyasztani. Ilyenkor bővíteni kell az étrendet és meg kell ismertetni a gyermekeket új ízekkel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: étkezés   fem3café_szakértő   gyermek   szakértő   test

2017. április 25. 11:20Kapcsolódó anyagok
Mi az oka a gyerekkorban kialakult testképzavarnak?
A FEM3 Caféban Miskei Anikó elárulta, nem csak a felnőttek szenvednek testképzavarban, már a gyermekek körében is megjelent a probléma. A pszichológus szerint, a fiatalok körében egyre fontosabb mások véleménye. A testképzavar kialakulásának oka a rossz szülői minta, média hatása és a pozitív visszajelzések hiánya. Fontos, hogy a szülőktől kellő odafigyelést kapjanak a gyermekek.
tovább
A szakértő válaszol: Miként kezelhető egy gyereknél a lázgörcs?
Tipikus gyermekbetegségekkel, veszélyekkel kapcsolatban keresték a legtöbben Dr. Komáromi Zoltán háziorvost. Mi a teendő láz esetén, vagy hogyan csillapíthatjuk a krupp tüneteit? Többek közt a nézők ezen kérdéseire is választ adott a szakértő.
tovább
Mit lehet tenni, ha a gyermek véletlenül lenyelt valamit?
A gyerekeket mindig hajtja a kíváncsiság, ami miatt aztán bekövetkezhet a nagyobb baj! Korukból kifolyólag még nem alakult ki bennük az a fajta védekező mechanizmus melynek köszönhetően képesek megítélni a helyzetet, és nincs veszélyérzetük sem. Mit tehet a szülő ha megtörtént a baj? Dr. Komáromi Zoltán a FEM3 szakértő vendégeként többek közt erről is beszélt.
tovább
Danny Blue-nak határozott véleménye van a gyermeknevelésről!
A női-férfi szerepek összecsúszásáról, a megváltozott értékrendről beszélgetett a FEM3 Café műsorvezetőivel Danny Blue és Zima Ádám. Mindketten egyetértettek abban, hogy a klasszikus szerepek mára már nem érvényesülnek annyira, viszont Danny szerint például a nő szerepe a gyermeknevelés bizonyos területein a férfiak által pótolhatatlan…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS