FEM3 CAFÉ
Lajtai Katiék vidékre költöznek?

Egy új kutatás bizonyítja, hogy azok a gyerekek, akik több időt töltenek a nagyszüleikkel sokkal boldogabbak. A témában Lipcsei Betta és Lajtai Kati voltak a FEM3 Café vendégei. Szerencsére a gyermeknevelésben mindketten számíthatnak a szülői segítségre, és régebben ők maguk is rengeteg időt töltöttek nagyszüleikkel még vidéken. Ezzel kapcsolatban Kati elárulta, nyugalomra és jó levegőre vágyik, ezért hamarosan elköltöznek a belvárosból... Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   gyereknevelés   lajtai kati   lipcsei betta   nagyszülők

2017. április 25. 12:07Kapcsolódó anyagok
Hihetetlen: Így reagál Lipcsei Betta, ha dugóba kerül!
A sikeres élet titka a 90/10-es szabályon alapszik. Nem feltétlen kell, hogy az élet apró, bosszantó dolgai felborítsák az optimista hozzáállásba vetett hitet. Hogy a magát ˝betegesen pozitívnak˝ tartó Lipcsei Betta kisgyerekes anyukaként miként kezeli mosollyal a felbukkanó akadályokat, arról a FEM3 Caféban mesélt.
tovább
Lajtai Kati együtt ˝bulizik˝ kisfiával
Marjai Judit fotós és Lajtai Kati énekesnő mindketten a művészetbe temetkezve kezelik az életükben felmerülő stresszhelyzeteket. Judit fotózás közben teljesen átszellemül, flow állapotba kerül, semmivel nem törődik csak az alkotással. Kati elárulta, hogy gyermeke, Máté életét is teljesen átszövi a zene, már az is előfordul, hogy részt vesz a dobolásban…
tovább
Lipcsei Betta gluténmentes madártej szelete
Lipcsei Betta egy gyorsan elkészíthető finomságot sütött a FEM3 Caféban. Kóstold meg Te is!
tovább
Csak Kinter Oszkár kezében nyugodott meg Lajtai Kati kisfia
Lajtai Kati és négy hónapos kisfia a FEM3 Café vendégei voltak. Az énekesnő elmesélte, gyermeke is nagyon szereti a zenét, és a kedvencei közé tartozik Stevie Wonder, Emil.RuleZ és persze a Budapest Voices. A beszélgetés közben Máté kicsit nyűgös lett, ezért átvette őt Kinter Oszkár, akinek a kezében rögtön meg tudott nyugodni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS