FEM3 CAFÉ
A nevettetéssel jótékonykodik az Irigy Hónaljmirigy

A humor jó hatással van a betegekre? Az Irigy Hónaljmirigy tagjai szerint igen! A FEM3 Caféban Uszkó László és Papp Ferenc mesélt el néhány történetet ezzel kapcsolatban. A zenekar tagjai léptek már fel kórházakban és például a Vakok Intézetében is, a siker és nevetés pedig ott sem maradt el...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fellépés   humor   irigy hónaljmirigy   jótékonyság   nevetés

2017. április 24. 12:08Kapcsolódó anyagok
Varga Győző fia 5. lett wakeboardosként a magyar bajnokságon
Varga Győző és fia sokat járnak wakeboardozni, ahol az énekes találkozott egy sráccal, aki szeretett volna dokumentumfilmet forgatni a kerekesszékes wakeboardozásról, amihez így Varga Győző producerként csatlakozott. Az énekes elárulta, hogy a 45 perces dokumentumfilm egy komolyabb, elgondolkodtató mű, aminek már volt bemutatója is. Győző mesélt arról, hogy a fia korábban indult egy wakeboard versenyen, ahol 5. helyezést ért el, és szó esett az Irigy Hónaljmirigyes terveikről is.
tovább
A Jóban Rosszban színésze állatokon segít
Takács Zalán a Jóban Rosszban szereplője, mindig is nagy állatbarát volt, most pedig egy nemes ügy érdekében kampányol. A szervezet kutyákat ment, illetve népszerűsítik az örökbefogadást. A fő feladatuk most, hogy a kóbor kutyák elaltatásra szánt pénzt, ivartalanításra költsék. Zalán személyes feladatának tekinti, hogy felhívja a figyelmet erre a problémára.
tovább
Uszkó László kutyájának nem kellett Jabin Peti palacsintája
A FEM3 Café belevágott egy palacsintasütési rekordkísérletbe. Összesen 142 darab finomság készült el. Az étel feltűnően hamar fogyott, többek között IHM Laci is megkóstolta, azonban édesapja kutyája nem kért belőle....
tovább
Az Irigy Hónaljmirigy tagjainál egész évben farsang van
Uszkó László, az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja volt a FEM3 Café vendége, aki a gyermekkori farsangjairól beszélt. Uszi elárulta miért öltözött anno Csipkerózsikának, valamint elmondta, hogyan választják ki a zenekarban, hogy ki bújjon női jelmezbe.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS