FEM3 CAFÉ
Gyógyíthatatlannak hitték, saját módszere segített rajta!

A FEM3 Café vendége Balázs Valéria volt, akinek nehézségei már a ˝legelején˝ elkezdődtek. Hét hónapra, másfél kilósan született, és gyerekkorától kezdve a gyenge immunrendszere miatt minden betegséget elkapott. Húszéves korára tolókocsiba került és már látni is alig látott. Gyakorlatok és meditáció segítségével kereste a kiutat. Az energia, amit a légzésekkel és mozgásokkal sikerült felébresztenie, elkezdte magától korrigálni a testét.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   gyógyulás   joshi bharat

2017. április 24. 12:24Kapcsolódó anyagok
Afrikában önkénteskedik a magyar orvosnő
A FEM3 Café vendége Dr. Jakkel Anna volt, aki önkéntesként segít az Afrikában élőknek. Az orvosnő eddig öt afrikai országban fordult meg. A mostani misszió során szemüveget gyűjtenek, rengeteg felajánlást kapnak a támogatóktól. Mindig más feladat vár a rájuk kint, nemcsak szemüvegeket visznek, hanem éppen amire szükség van.
tovább
A tourette-szindróma nem egyenlő a káromkodással
A FEM3 Caféba Hajnal Gergely a Magyar Tourette-Szindróma Egyesület elnöke elmondta a célja, hogy minél több emberrel megismertesse a betegség tüneteit. A tourette-szindróma akár lelki trauma esetén is kialakulhat. A gyermekek 80 százaléka kinövi felnőtt korukra, vannak, akiknél állandó marad az idegrendszeri megbetegedés, de megfelelő módszerekkel megtanulnak együtt élni a tic-nek nevezett akaratlan mozgásokkal és hang kiadásokkal.
tovább
Balesete után kómába esett, halálközeli élménye segített...
Andor Eszter egy kirándulásra indult, de autóbalesetet szenvedett. Kómába esett, de mára felépült. Eszter megdöbbentő részletességgel mesélt Joshinak arról, hogy min ment keresztül amikor kómában volt, hogyan látta önmagát kívülről és mi segítette őt a felépülésben.
tovább
Elvesztette a lábát, most másoknak segít a fiatal lány
Lukoviczki Réka súlyos autóbalesetet szenvedett, és elveszítette a bal lábát. A csinos, fiatal lány felépülése óta blogot ír, előadásokat tart és sorstársainak ad erőt. Réka a baleset napját a második szülinapjának tekinti, azt mondja, muszáj volt elfogadnia és szeretettel befogadnia a történteket. Rékával Bota Dalma, a TV2 Akadémia hallgatója beszélgetett.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS