FEM3 CAFÉ
Köböl Anita és Istenes László lesz a Ripost egyik műsorvezető-párosa

Vasárnap 17.25-től indul a TV2 legújabb bulvármagazinja, a Ripost! Az egyik műsorvezető-páros Köböl Anita és Istenes László lesznek, akik nagyon örülnek, hogy együtt dolgozhatnak. Elárulták, saját véleményüknek is hangot adnak majd a bulvárhírekkel kapcsolatban, és az is kiderült, hogy a csipkelődés sem marad el köztük…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: Istenes László   köböl anita

2017. április 21. 11:06Kapcsolódó anyagok
Istenes Lászlóhoz reggel nem lehet hozzászólni?
A Mokka műsorvezetője szerint nem lehet megszokni a koránkelést, legalább egy óráig ébredés után jobb, ha nem is szólnak hozzá. Ám ami még ennél is jobban zavarja, az a rendetlenség...
tovább
Köböl Anita félti kiskutyáját
Az utcára kitett kutyák száma folyamatosan növekszik, fontos megelőzni a nem kívánt szaporulatot. Dr. Juhász Csaba állatorvos felhívta az ivartalanítás fontosságára a figyelmet, ami a nem kívánt betegségeket is megelőzi. Köböl Anita rendszeresen látogatja az állatmenhelyeket, ahol segíteni és adományozni is szokott. Maga is boldog kutyatulajdonos, aki az állatorvostól kért tanácsot, hogy mikor érdemes a házi kedvencüket ivartalanítani.
tovább
Újabb baba érkezik az Istenes családba!
A Mokkában debütáló Istenes László volt a FEM3 Café vendége, aki nagyon élvezte az első adását Demcsák Zsuzsa oldalán. Kevesen tudják, hogy a műsorvezető egykor matektanárként is dolgozott, most ezekről az évekről is mesélt, emellett pedig elárulta, hogy nemsokára kétszeres nagypapa lesz!
tovább
Köböl Anita igazi énekessé válik a volán mögött
Köböl Anita a FEM3 Caféban elárulta, vezetés közben rendszeresen énekel, ezért gyakran bámulják őt a mellette haladó sofőrök. A műsorvezető azt is elmondta, milyen ˝kiakasztó ajándékot˝ kapott párjától, valamint, hogy életében először miért töltötte szüleitől távol a szentestét.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS