FEM3 CAFÉ
Félelmetes! Váczi Gergőt kilőtték egy hatalmas hintából

Váczi Gergő a FEM3 Café adásában elárulta, hogy a Cirque Du Soleil show-műsora számára hatalmas élmény volt. A műsorvezető mesélt a cirkusz profi rendszeréről, és arról is, hogy milyen érzés volt, amikor kilőtték egy orosz hintából. Márkus Éva, a Live Nation marketing igazgatója elmondta, hogy ezt az artista központú előadást május 12-14. között Budapesten is láthatják az érdeklődők.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: artista   budapest   cirkusz   cirque du soleil   élmény   izgalom   riporter   utazás   váczi gergő

2017. április 21. 10:53Kapcsolódó anyagok
Megijedt a ˝rendőröktől˝ Váczi Gergő
Váczi Gergő Alaszkába utazott, ahol forgatott a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyén. A műsorvezető alaszkai utazása során nemcsak a hideggel küzdött meg, néhány érdekes, olykor igen vicces kalandba is belekeveredett.
tovább
Hihetetlen ˝szelfibaleset˝ érte Váczi Gergőt
Váczi Gergő szereti a kihívásokat és az extrém utakat. Pár napja érkezett haza Alaszkából, ahol dermesztő hideg, -37 fok volt. A műsorvezető Balog Ottóval forgatott, ő az első magyar, aki a világ ˝legkeményebb˝ kutyaszánhúzó versenyén indult. Gergő a FEM3 Caféban mesélt a nem mindennapi kalandról és arról is, hogy milyen baleset érte szelfizés közben.
tovább
Váczi Gergő a műtétjéről: Benne volt a pakliban, hogy egy ilyen...
A Magellán műsorvezetőjét karácsony előtt két nappal műtötték meg porcleválás miatt. Szerencséjére előre megbeszélt időpontban tudták elvégezni a beavatkozást, mivel nem voltak korábban komolyabb tünetei. Elmondta, hogy örül, hogy eddig elkerülték a sérülések, de éppen ezért egy idő után már várható volt.
tovább
Váczi Gergő műtétjei ellenére is kicsattanó formában van
Váczi Gergő számára nehezen zárult az előző év: először egy cisztát műtöttek ki az állkapcsából, majd megégette magát egy disznóvágáson, végül pedig térdműtéten esett át. Bár retteg a műtétektől, a rehabilitációt kifejezetten élvezte, rengeteget pihent. A műsorvezető jókedve töretlen, és semmi sem látszik rajta az elmúlt idő megpróbáltatásaiból.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS