FEM3 CAFÉ
Dobó Ági zokogott, amikor először bízta másra a kisfiát

Fontos, hogy a szülők ne csak anya és apa szerepét töltsék be, hanem tudjanak nők és férfiak is lenni. Ahhoz azonban, hogy kettesben kimozduljanak, szükség van valakire, aki vigyáz a gyerekre. Hogy mikortól javasolt másra hagyni a gyereket, arról Vida Ági babapszichológus beszélt a FEM3 Caféban. A témával kapcsolatban Dobó Ági szépségkirálynő elmondta: eleinte nagyon nehezen vált el kisfiától, olyan is volt, amikor majdnem lemondtak egy utat, Ági miatt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dobó ági   gyerek   gyereknevelés

2017. április 21. 10:18Kapcsolódó anyagok
Németh Kristóf nagyon féltette kisfiát a szakítása után
Németh Kristóf őszintén beszélt a szakításáról a FEM3 Caféban. A színész elmondta: nagyon féltette Lócit, mert – mint mondta – ˝vele is szakítottak˝, de kisfia nagyon éretten kezelte a helyzetet. Kristóf nem akart negatív hatást gyakorolni a gyerekére, de tőle függetlenül a fiának is fel kellett dolgoznia az új helyzetet.
tovább
Várkonyi Andrea nem bírja a mobilja nélkül...
Várkonyi Andrea és Dobó Ági a telefonfüggőségről beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetőivel. Andrea szerint, ha valaki szorong attól, hogy 50% alatt van a mobilja töltöttsége, az már a függőség egy tünete, de persze vannak fokozatai. Dobó Ági úgy látja, kisgyermekes anyaként a mobil fontos kapocs a külvilággal.
tovább
Nem hiszed el, miért harapta meg Dobó Ági nagyobbik fia egy...
Szekeres Nóri és Dobó Ági a FEM3 Caféban arról meséltek, hogy a gyerekeik minden csínytevésüket kimagyarázzák. Ági nagyobbik fia, a 3,5 éves Beni most kezd kibontakozni ebből a szempontból, nemrég elképesztő történettel állt elő, amikor a szülei elbeszélgettek vele arról, hogy nem szabad másokat megharapni az óvodában. Szekeres Nóra elárulta, hogy náluk a gyerekek szerencsére nem fogták egymásra, ha rosszat tettek, de különböző mesefigurák gyakran előkerültek a történeteikben.
tovább
Cuki: Dobó Ági nagyobbik fia imád ˝doktor bácsisat˝ játszani a...
Dobó Ági, és a két gyönyörű kisfia, Benedikt és a háromhónapos Nataniel voltak a FEM3 Café vendégei. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a lefektetés a legkritikusabb pontja az estének, mert nehéz összehangolni, hogy egyszerre fáradjanak el a fiúk. Szerencsére Beni nem féltékeny, nagyon türelmes a kicsivel és az anyukájával is, aki bevonja őt a baba körüli teendőkbe. Kiderült, hogy Beni nagyon mókásan tud már mindent kommentálni, és az is, hogy miket szeret játszani a kistestvérével.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS