FEM3 CAFÉ
Kozma Orsi: Porcelán

Hallgasd meg Kozma Orsitól a Porcelán című számot, amit a FEM3 Caféban adott elő!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: FEM3Café_zene   kozma orsi   zene

2017. április 20. 11:49Kapcsolódó anyagok
Kozma Orsi: Örökké
A FEM3 Café stúdiójában Kozma Orsi énekesnő lépett színpadra, és előadta az Örökké című számot. Nézd meg Te is Orsi produkcióját!
tovább
Berki a házimunkáról: ˝Nem veszem félvállról, én kifizetem,...
A FEM3 Café stúdiójában a műsorvezetők a láthatatlan munka világnapjáról, azaz a házimunka fontosságáról és jelentőségéről beszélgetettek Kozma Orsi énekesnővel és Rábaközi Andrea modellel.
tovább
Kozma Orsi majdnem elsírta magát a szívbeteg kislány történetét hallva
Kozma Orsi nagyon odafigyel nem csak a saját, a gyermekei egészségére is. Fontosnak tartja, hogy minden kötelező vizsgálatra elvigye ikergyermekeit, és a kontroll időpontokat is szem előtt tartja. Az énekesnő a FEM3 Caféban azt is elmondta: sokkal érzékenyebb, mióta anya lett, ezért is áll ki most egy olyan ügy mellett, mely a szívbeteg gyermekek gyógyítására, a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet. Orsi a stúdióban is meghatódott, egy szívbeteg kislány történetén. A FEM3 Café vendége volt Dr. Ofner Péter kardiológus, főigazgató főorvos a téma szakértője, és Őszi Szilvia fotós is.
tovább
Kozma Orsi tudatosabb, mióta családja van
Az év végi kiadások hatásait sok család még januárban is megérzi, a karácsonyi kiköltekezés megnehezíti az új évi költségvetés összeállítását is. Kozma Orsi énekesnő tudatosabban vásárol mióta gyerekei vannak, próbál mindent előre megtervezni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS