FEM3 CAFÉ
Kapócs Zsóka egyelőre nem tervezi, hogy visszatér a színpadra

Kapócs Zsóka visszavonult a közszerepléstől, de most a FEM3 Caféban mesélt az életmódváltásáról. Kiderült, hogy nem tudja tartani a diétákat, de sikerült rálelnie arra a módszerrel, amivel megszabadulhatott a felesleges kilóitól. Zsóka elárulta, mindig a szíve után megy, és amikor felhagyott a színészkedéssel úgy érezte képes még egy karriert felépíteni. Ami sikerült is neki, mert most boldog, kiegyensúlyozott életet él lakberendezőként.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: életmód   kapócs zsóka   lakberendezés

2017. április 19. 12:51Kapcsolódó anyagok
Szülei mentették meg az anorexiától Madár Verát?
A színésznő tinédzser korában túlsúllyal küzdött, cseppet sem volt elégedett a testével. Ezért szigorú fogyókúrába kezdett, és rengeteget sportolt. Csakhogy átesett a ló túloldalára, és csontsoványra fogyott. Szerencsére szülei időben észrevették, hogy baj van…
tovább
Fresh Andi alaposan megizzasztja az edzőjét
Az énekesnő 30 éves kora után döntött úgy, hogy életmódot vált, és rendszeresen sportolni kezd. Talán ő maga sem gondolt arra, hogy milyen komoly kihívás elé állítja azt az embert, akit személyi edzőjéül választ majd.
tovább
Kökény Attila:˝fogyni kell, ez együtt jár a sztársággal˝
Az énekes hét éve tartja azt a súlyt, amit korábban komoly diétával szerzett meg. Hogy mi áll a sikere mögött, az a videóból kiderül!
tovább
Igazi hercegnőszoba, akár sajátkezűleg is
Bató Dóri kreatív blogger adott tippeket a FEM3 Café nézőinek azzal kapcsolatban, hogy milyen kiegészítőkel dobható fel egy kislány szobája. Az beszélgetésből többek közt kiderült az is, hogy a textilfesték csodákra képes!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS