FEM3 CAFÉ
A siker titka: kitartás és akarat

A FEM3 Café vendége Kabo Valbona volt, aki a legjobb példa arra, hogy kitartással meg lehet valósítani az álmokat. A fiatal lány feladta biztos állását, hogy szerencsét próbáljon a divat világában. Valbona álma az volt, hogy a saját nevét láthassa az általa tervezett táskákon. Mostanra boldog táskatervező, szülei végig mellette álltak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   fem3café_joshi   fem3café_sikeres_nők   táska

2017. április 19. 10:27Kapcsolódó anyagok
Berki Artúr már általános iskolába is csak ingben és zakóban...
A FEM3 Caféban Berki Artúr és testvére, Dávid meséltek arról, hogy miért fontos számukra az elegáns megjelenés. Az ének iskolája felfedezettje elárulta, volt idő, amikor furcsán néztek rá kifinomult stílusa miatt, de manapság azért előfordul, hogy melegítőben mutatkozik. 
tovább
Megyeri Csilla a jövő divatikonja?
A FEM3 Caféban Megyeri Csilla elárulta, hogy ő egy igazi divatőrült, de ezt nem bánja. A műsorvezető újrahasznosított hulladékból készített ruhát, nem szereti az átlagos dogokat. Véleménye szerint egy műsorvezetőnek extrém ruhákat kell hordania. Azt is elárulta, tervei között van a tengerparti esküvő, de egyelőre nem vágyik a menyegzőre.
tovább
Návai Anikó első kérdése megdöbbentette Sylvester Stallone-t
Návai Anikó karrierje elején nem gondolta volna, hogy ide vezet az útja. A hollywoodi sztárokkal az évek alatt igen bizalmas kapcsolatot alakított ki, titka, hogy kíváncsi az emberekre és, hogy mi rejlik a cukormáz mögött. Az első interjúját Anikó terhesen készítette Sylvester Stallone-val, aki teljesen ledöbbent a riporternő első kérdésétől.
tovább
Afrikában önkénteskedik a magyar orvosnő
A FEM3 Café vendége Dr. Jakkel Anna volt, aki önkéntesként segít az Afrikában élőknek. Az orvosnő eddig öt afrikai országban fordult meg. A mostani misszió során szemüveget gyűjtenek, rengeteg felajánlást kapnak a támogatóktól. Mindig más feladat vár a rájuk kint, nemcsak szemüvegeket visznek, hanem éppen amire szükség van.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS