FEM3 CAFÉ
Fásy-féle húsvéti különlegesség: Tojássaláta kaviárral

A Zenebutik műsorvezetője kaviárral párosította a majonézes tojássalátát. A zenész több ételkülönlegességből állította össze a húsvéti bőségtálat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fásy ádám   fem3café_konyha   konyha

2017. április 13. 11:54Kapcsolódó anyagok
Fásy Ádám: ˝Ha gasztronómiáról van szó, akkor őrült vagyok˝
A FEM3 Café konyhájában Fásy Ádám szorgoskodott. A zenész nagyon szeret főzni, és elárulta, hogy ha gasztronómiáról van szó, akkor ˝őrült˝. A Zenebutik műsorvezetője megmutatta a nézőknek, hogy mik a Fásy-féle tojássaláta összetevői, és arról is mesélt, hogy náluk hogyan szokott zajlani a húsvét.
tovább
Fásy Ádám látássérültek megsegítésének ügye mellé szegődött
Fásy Ádám a FEM3 Caféban elárulta, hogy ritkán állnak ki a nyilvánosság elé azzal kapcsolatban, hogy valakit támogatnak, most Marcellina kereste meg az ötlettel, hogy segítsék a látássérülteket. Marcellina elmondta, hogy korábban többször is adtak jótékonysági koncertet a zenekarával, és most ezt a tradíciót szeretnék folytatni egy egész koncertsorozattal. A szingli énekesnő egyébként a Zenebutik csatorna oszlopos tagja, és arról is szó esett, hogy szeptember környékén nagykoncerttel készülnek.
tovább
Fásy Ádámot és lányát átverték és meglopták Amerikában
Fásy Zsüliett Miamiban tanult pár hónapot. Fásy Ádám lányának a nyelven és a helyi kultúra sajátosságain kívül az önállóságot is sikerült elsajátítania. A FEM3 Café vendége volt Fásy Zsüliett, valamint Fásy Ádám, akik elmesélték, hogy hogyan indult a kalandjuk.
tovább
Gipsy Kings Tribute és Fásy Zsüli: Parádés hangulat
A FEM3 Café vendége Gipsy Kings Tribute és Fásy Zsüli volt. Nézd meg a produkciójukat! 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS