FEM3 CAFÉ
Így járja a néptáncot Czippán Anett és Berki Krisztián

Négy fiatal a FEM3 Caféban bemutatta a visai csárdást. Marosy Gerda, tánctanár elárulta, hogy ezt hónapokon, éveken keresztül tanulják a néptáncosok, majd néhány egyszerűbb lépést megtanítottak a két műsorvezetőnek is. Végül Németh Kristóf is beállt táncolni, akiről kiderült, hogy a Balettintézetben, néptánc szakon érettségizett.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   czippán anett   Németh Kristóf   néptánc   tanár   tánc

2017. április 13. 11:24Kapcsolódó anyagok
Frabato megjósolta Czippán Anett és Berki Krisztián jövőjét
A FEM3 Café adásába a tenyérjóslás titkaival ismerkedhetett meg Czippán Anett és Berki Krisztián. Frabato elmondta, hogy mit jelképeznek az egyes vonalak. A hiedelemmel ellentétben nem elegendő egy kezet nézni, a pontos jósláshoz mindkét kézre szükség van. A mestermágus elárulta, ahogy alakul az életünk, úgy alakulnak a fő vonalak is.
tovább
Markó Robi megtáncoltatta Mádai Vivient
 A FEM3 Café műsorvezetőinek vendége Markó Róbert volt. A táncos először is megkérte Vivient, hogy táncoljon, úgy ahogy természetesen tenné, majd bemutatta rajta Berkinek, hogyan csinálhat azt egy nővel a parketten, amit csak akar.
tovább
Így tanult Berki Krisztián vívni
Szűcs Attila, párbajtőr edző a vívás alapjaira tanította meg Berki Krisztiánt a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy 10 éves kor körül érdemes elkezdeni a vívást, mert hozzá kell szokni ennek a sportnak a mozgásrendszeréhez. Nézd meg, hogy milyen gyorsan tanult a műsorvezető!
tovább
Czippán Anettnek életmódváltásra van szüksége?
Az izomcsomók kialakulását számos tényező befolyásolhatja – például a helytelen testtartás, rossz táplálkozás vagy stresszes életmód –, de egy biztos, hogy rendkívüli fájdalmat is okozhatnak. Csábi Andrea gyógymasszőr előbb Berki Krisztiánt, majd Czippán Anettet vette kezelésbe a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS