FEM3 CAFÉ
Palya Bea: Vállalom, hogy tökéletlen anya vagyok

Palya Bea kisebbik gyermeke két és fél hónapos, ennek kapcsán arról is mesélt FEM3 Caféban, örül-e a két lánya közti korkülönbségnek, és arról is beszélt, mit jelent számára a tudatosság, hogyan valósítja ezt meg a saját életében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: anya   anyaság   Palya Bea   tudatosság

2017. április 12. 11:22Kapcsolódó anyagok
Palya Bea tartana szeretőt?
Az énekesnő arról beszélt, szerinte nincs azzal baj, ha valaki szeretőt tart, ha nyílt lapokkal játszik. Elmondta, neki most nincs szeretője. Arról is mesélt, nem tartja magát igazi anyatípusnak, mert más vágyai is vannak az életben, és ezek az erők néha egymásnak feszülnek…
tovább
Napindító tipp Palya Beától
Bagon nevelkedett az énekesnő, ahol magába szívta a népzene alapjait és a természet szeretetét. Palya Bea elárulta, a faluban énekelt dalok mellett, a rádióban hallott pop számok és Michael Jackson volt rá nagy hatással olyannyira, hogy a mai napig az énekes dalaival kezdi a napot, mert ez pörgeti fel igazán.
tovább
Zenévé változott Palya Bea
Az énekesnő elárulta, akkor jó egy dal, ha az előadó teljesen átalakul, átszellemül a zenével és akkor hat igazán a közönségre is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS