FEM3 CAFÉ
Ellenállhatatlan fonott kalács húsvétra!

Csap Szabolcs cukrász készített fonott kalácsot a FEM3 Café konyhájában. A szakértő elárulta, hogy mire érdemes odafigyelni sütéskor, és az is kiderült, hogy Berki Krisztián legszívesebben hogyan fogyasztaná a finomságot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   kalács   konyha

2017. április 12. 12:15Kapcsolódó anyagok
Erre érdemes odafigyelni fonott kalács készítéskor
A FEM3 Café konyhájában Csap Szabolcs cukrász vezette be a nézőket a fonott kalácsok világába. Kiderült, mi a tökéletes tészta titka, és Szabolcs azt is elárulta, hogy mire érdemes odafigyelni a húsvéti finomság elkészítésekor.
tovább
Egyszerűbb, mint gondolnád! Íme, a húsvéti vegán sültes tál
A FEM3 Café konyhájában Kovács Zoltán vegán séf készített húsvéti sültes tálat. A tálalt finomságok között a majonézes burgonyán kívül, a szejtán is szerepet kapott. A séf elárulta, hogy a gyorsan tálalható ételek elkészítése egyszerűbb, mint ahogy a legtöbben gondolnák...
tovább
Készíts vegán majonézt percek alatt!
Kovács Zoltán vegán séf majonézes burgonyát készített alternatív majonézből. A tojás és tejmentes étel elképesztően hamar elkészíthető!
tovább
Bereznay Tamás elárulta, mi a tökéletes steak titka!
A FEM3 Café konyhájában Bereznay Tamás séf és Károly József hentes varázsoltak ízletes húsos ételeket a tényárokra. Tamás megmutatta, hogyan lehet a csirke és a steak húst ínycsiklandóan elkészíteni, és az is kiderült, hogy A Hentesek című műsorból miket tudhatnak még meg a nézők.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS