FEM3 CAFÉ
Petruska: Nyár

A FEM3 Café műsorában Petruska is fellépett, aki előadta a Nyár című vidám slágert!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: FEM3Café_zene   petruska   Petruska András   zene

2017. április 11. 11:57Kapcsolódó anyagok
Petruska András: ˝Amikor leteszem a hangszert, akkor szeretnék...
Petruska András a FEM3 Caféban elárulta, hogy szereti a húsvétot, mert ilyenkor el tud rejtőzni, és egy része vágyik vissza abba a gyerekkori állapotba, amikor még jártak locsolkodni. Az énekes munkával teli időszak elő néz, őszig minden hétvégén koncertezik, ezért most, húsvét alkalmával tud egy kicsit pihenni. Petruska András mesélt arról is, hogy keresi a csendet, hiszen azt érzi, hogy nagy a felelőssége abban, hogy hogyan nem őrül bele a zeneiparba.
tovább
Petruska: Miért pont én?
Hallgasd meg Petruskától a Miért pont én? című dalt, amit a FEM3 Café színpadán adott elő!
tovább
Szakmája segíti a dalírásban Petruska Andrást
Petruska András tudatos dalszerzőnek tartja magát, az őt körülvevő világról és vele történt eseményekről énekel a közönségének. Az énekes elmondta, a kitartásának köszönheti azt, amit elért a zenei életben. Mindig is zenész szeretett volna lenni, de külső elvárás miatt szociológia szakon végzett. Mostanra a szakmája és a zenei világa összeért, e két dolog kapcsolata sokat segít neki a dalszerzésben.
tovább
Petruska: Trouble
Egész délelőtt Petrusa zenélt a FEM3 Caféban. Hallgasd meg az énekestől a Trouble című számot!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS