FEM3 CAFÉ
Gazdag Tibor fia példaképként tekint az édesapjára

Nehéz arra a kérdésre válaszolni, hogy a fiúkat vagy a lányokat nehezebb nevelni. Miskei Anikó pszichológus elárulta, hogy a két nem agyi fejlődése eltérő, emiatt más a viselkedésük is. Gazdag Tibornak egy lány és fiú gyermeke van, pontosan tudja, hogy mik a különbségek a nevelésben, fontosnak tartja, hogy őszintén megtudjanak beszélni mindent.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gazdag tibor   gyereknevelés   gyermek   pszichológus

2017. április 11. 11:28Kapcsolódó anyagok
Miért nem kommunikálnak a gyermekek szüleikkel?
Lázár Gergely pszichológus volt a FEM3 Café szakértő vendége, akit a nézők a gyermek és a szülők közötti érzelmi kommunikáció hiányáról kérdezhettek.
tovább
Egyre több a közömbös gyermek?
Szakértők szerint a gyermekek egyre inkább közömbössé válnak, azaz nem kommunikálnak érzelmeikről, vagy éppen visszafojtják azokat. A kamaszkori közönyösség a lázadásból, a kisebb korban jelentkező viszont akár a szorongásból is eredeztethető. A témában Lázár Gergely pszichológus volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Segíthet a számmisztika a gyereknevelésben?
A FEM3 Café nézőinek kérdéseire Kiss Zoltán Zéro válaszolt. Égtek a vonalak a témában, rengeteg szülőt érdekelt az, hogy mégis mit tehet meg gyermeke megfelelő lelki és szellemi fejlődése érdekében. Fontos az, hogy szavakkal, és gesztusokkal oldjuk a gyermekeinkben megbújó feszültséget, mert így könnyebben felszabadulhatnak a rájuk nehezedő nyomás alól, és egészen másként élik meg a gyerekkorukat.
tovább
A szakértő válaszol: Meddig aludhat a gyermek a szülői ágyban?
A FEM3 Café nézőinek a kérdéseire Vida Ágnes válaszolt. Sok párnak problémát okoz, hogy a gyermek még óvodás korában is a szülői ágyban szeretne aludni. A babapszichológus elárulta, hogy ez természetes dolog és nem utal semmilyen pszichés problémára.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS