FEM3 CAFÉ
Így borítsd ünnepi hangulatba a lakásod húsvétkor!

A FEM3 Café műsorvezetői húsvéti ajtódíszt készítettek Tóth György virágkötő segítségével. Bár erre az ajtódíszre nem kerültek élő virágok, akár azokkal is lehet dolgozni. Nincs szükség hozzá másra, csak egy kis vizes tűzőhabra...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajtódísz   díszítés   fem3café_sk   húsvét   virág   virágkötő

2017. április 11. 10:49Kapcsolódó anyagok
Vastag Tamás elárulta, miért koncertezik ritkábban
Vastag Tomi egyik kedvenc ünnepe a húsvét, nagyon szereti a hagyományokat, elárulta, hogy gyerekként apukájával és két testvérével mindig nekiindult locsolkodni. Idén még nem viszi magával kisfiát, de jövőre már ő is útnak indul vele. Elárulta azt is, mostanában miért fektet nagyobb hangsúlyt a színészkedésre...
tovább
A Nyári lányok lázasan készülnek a húsvétra
A FEM3 Café vendége Nyári Aliz és Edit volt, akik elárulták, hogy gyerekkoruk óta nagyon kedves ünnep számukra a húsvét. A tavasz és a természet ébredése feltölti a lányokat. Aliz a mai napig szereti, ha húsvét alkalmából egy rövidebb ideig gondoskodhat egy kis nyusziról. A locsolkodás se maradhat el náluk, az első locsolóik édesapjuk és öccsük.
tovább
Húsvét-váró: Színes virágdíszek a lakás ékei lehetnek
A borongós téli időszak után a tavasszal együtt a színek is ˝beköszöntenek˝. A húsvét pedig remek alkalom arra, hogy a szebbnél szebb díszek, virágok még otthonosabbá és vidámabbá tegyék a lakást. Mecz Gyöngyi virágkötő a FEM3 Café vendégeként arról beszélt, hogy bár itt is vannak aktuális trendek, a jól megszokott piros tojás sosem megy majd ki a divatból.
tovább
Csibés mese rántottából!
 Marton Adri étel stylist készített cuki tojáskrémes csibéket perec alapra és gyönyörű virágoskertet zöldségekből.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS