FEM3 CAFÉ
Húsvét-váró: Színes virágdíszek a lakás ékei lehetnek

A borongós téli időszak után a tavasszal együtt a színek is ˝beköszöntenek˝. A húsvét pedig remek alkalom arra, hogy a szebbnél szebb díszek, virágok még otthonosabbá és vidámabbá tegyék a lakást. Mecz Gyöngyi virágkötő a FEM3 Café vendégeként arról beszélt, hogy bár itt is vannak aktuális trendek, a jól megszokott piros tojás sosem megy majd ki a divatból.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dekoráció   húsvét   lakás

2017. április 10. 11:59Kapcsolódó anyagok
Dekor: hódítanak a vízi növényes kompozíciók
Kasi Mátyás aquarium designer egy japán dekorációs irányvonalat, az úgynevezett wabi kusát mutatta be. Az üvegtálakba helyezett vízi növények nem igényelnek sok törődést, ráadásul nyaralás alatt sem mennek tönkre. A zöld kompozíciók gondozása olyan egyszerű, hogy még Berki Krisztián is kipróbálta magát a vízi kertészkedésben...
tovább
Így lesz élő virágunk minél tartósabb!
A FEM3 Café vendége Molnár Csilla volt, aki élő virágokból készített asztaldíszt. Megtudhattuk tőle, sokkal tartósabb lehet a szálas virágunk, ha a visszavágás alkalmával, minél nagyobb metszet felületet vágunk, illetve virágtartósítót is érdemes önteni a friss vízbe. A dekoratőr elmondta, ebben az évszakban főként a pasztellszínek dominálnak.
tovább
Nézd meg a nyuszit, de ne vidd haza!
 Húsvétkor sajnos gyakran előfordul, hogy a gyerekek elő nyuszit kapnak ajándékba, majd a megunt állatot az ünnep után kidobják. Meier Krisztina a Nyúlmentő Alapítvány elnöke és Szalai Bálint a Tengerimalac-védő Egyesület elnöke azt tanácsolja, inkább csak látogassák meg a nyuszikat, de ne vásároljanak, csak abban az esetben, ha tényleg komolyan és hosszútávra terveznek a kisállattal.
tovább
Így válassz csokinyuszit a gyereknek!
Antal Emese dietetikus szerint már jóval kevesebb a piacon a kakaós étbevonóval készült csokoládé, és inkább minőségi alapanyagokból készült húsvéti tojásokkal fogunk találkozni a boltokban. Nagyon oda kell figyelni azonban a mértékre, mivel egy csokinyúlban akár egy felnőtt egész napi cukormennyisége is lehet.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS