FEM3 CAFÉ
Az orvosok egy évet adtak a babának, édesanyja azonban nem adja fel

Ábrisnak egy évet adtak az orvosok. A nyolc hónapos kisfiúnál egy nagyon ritka betegséget diagnosztizáltak, az édesanyja viszont nem adja fel. Béry-Januskó Flóra, Ábris édesanyja a FEM3 Caféban elmondta: kisfia teljesen egészségesen született, de később elmaradt a mozgásfejlődésben, nem úgy nyúlt a játékaiért, nem úgy mozgott, ahogy az elvárható lett volna. Az anyuka orvoshoz vitte a kicsit, és kiderült, hogy baj van. Flóra azonban nem adja fel, mindent megtesz kisfia gyógyulásáért.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   betegség   fejlesztés   gyerek   kezelés   terápia

2017. április 10. 10:49Kapcsolódó anyagok
Fejős Éva kislánya elbűvölte a FEM3 Café műsorvezetőit
Fejős Éva úgy érzi, egy hónapos kislánya, Linda teljesen beilleszkedett az életükbe, de tudja, hogy ez később még változhat. Elárulta, hogy az első két napot rémálomként élte meg, mert végig sírt a kicsi. A körmét máig nem merik neki levágni, erre mindig az érkező vendégeket kérik meg...
tovább
A születés minősége befolyásolja a baba életét?
A FEM3 Café vendége volt Kocsis Zsuzsa, aki a saját születéséről és szüléséről beszélt a FEM3 Caféban. A dúla elmondta, hogy ő és édesanyja is majdnem meghalt szülés közben, ezért mára szenvedélyévé vált, hogy megmutassa az utat a háborítatlan szülés felé. Zsuzsával Csengődi Krisztina, a TV2 Akadémia hallgatója beszélgetett.
tovább
Játékterápiával a sérült gyermekek fejlesztéséért
Joshi Sikeres nők rovatának vendége Tunyogi Erzsébet, gyógyító játékterapeuta volt. Erzsébet több, mint 40 éve sérült gyermekek fejlesztésével foglalkozik. Terápiás módszerét – mely összetett tudást igényel – és szakmai fejlődését számos hazai és külföldi elismerés kísérte eddig.
tovább
Egyensúlyfejlesztés tornával
A FEM3 Café vendége Szabó Péter személyi edző volt, aki az egyensúly és koordinációs fejlesztő gyakorlatok jótékony hatásairól beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS