FEM3 CAFÉ
Ilyen lett a spenótos ravioli, amit Mádai Vivien készített

Berki Krisztiánnak nagyon ízlett a spenótos csirkehúsos ravioli, ami Schemperger S. Roland főzött a FEM3 Caféban, és azt a darabot is előkereste és megmutatta a nézőknek, amit műsorvezetőtársa, Mádai Vivien készített.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   fem3café_konyha   konyha   mádai vivien   olasz   schemperger S. roland   tészta

2017. április 7. 12:39Kapcsolódó anyagok
Így készíthetsz spenótos csirkehúsos raviolit
Schemperger S. Roland és kisfia, Bálint spenótos csirkehúsos raviolit készítettek a FEM3 Café konyhájában. A séf elárulta, hogy ízlés szerint bármivel meg lehet tölteni a tésztát, és Mádai Vivien is megpróbálkozott egy ravioli elkészítésével.
tovább
Édes! A kis Suzynak nagyon ízlettek a különleges csokoládék
A FEM3 Café konyhájában Pénzes Kata csokoládékészítő vezette be a nézőket a csokoládékészítés rejtelmeibe. Az elkészült édességeket a műsorvezetők és Jolly és Suzy kislánya, a kis Suzy is megkóstolta, akinek nagyon ízlett a húsvéti különlegesség.
tovább
Húsvéti desszert: Így készíts csokoládé pálcikát!
Pénzes Kata csokoládékészítő mutatta meg a FEM3 Café nézőinek, hogyan lehet csokoládépálcikát készíteni. A csokoládék ízesítéséről is szó esett, méghozzá a só és a csoki párosításáról…
tovább
Azta! Berki ibolyát kóstolt
Kamocsay-Beh Mariann letesztelte, mennyire ismerik a fűszernövényeket a FEM3 Café műsorvezetői. Ezt követően egy igazán ízletes salátát állított össze a segítségükkel pitypang és tyúkhúr felhasználásával, miközben Berki megízlelte az ibolyát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS