FEM3 CAFÉ
Igazi hercegnőszoba, akár sajátkezűleg is

Bató Dóri kreatív blogger adott tippeket a FEM3 Café nézőinek azzal kapcsolatban, hogy milyen kiegészítőkel dobható fel egy kislány szobája. Az beszélgetésből többek közt kiderült az is, hogy a textilfesték csodákra képes!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   kisbaba   lakberendezés

2017. április 7. 11:30Kapcsolódó anyagok
Fresh Andi: ˝Nem kezdek viszonyt már nős emberekkel˝
Fresh Andi a FEM3 Caféban elárulta, hogy a bakancslistáján többek között az is szerepel, hogy eljusson Peruba, hogy az édesapja kísérje az oltárhoz az esküvőjén, és ha gyereket szül, akkor az anyukája mindenképpen legyen bent vele. A Zenebutik műsorvezetője viccesen megjegyezte, hogy már olyan régóta van egyedül, hogy neki egy margitszigeti esküvő is jó lenne, és az is kiderült, hogy az énekesnőnek mindig a foglalt pasik tetszenek meg.
tovább
Fresh Wiki izgul amiatt, hogy kire hasonlít majd a kisbabájuk
A 4,5 hónapos terhes Fresh Wiki már tudja, hogy milyen nemű lesz a babájuk, de egyelőre nem szeretné elárulni. Az énekesnő a FEM3 Caféban mesélt arról, hogy az első pár hónap nem volt felhőtlen, mert sokat fájt a feje, émelygett, és hangulatingazodásai voltak, de már egyre jobban van. Kiderült, hogy Wiki még nem beszél külön a babához, és még ruhákat sem vett, mert úgy érzi, hogy ennek még nincs itt az ideje.
tovább
Lakástrend: 2017-ben a meleg színek dominálnak majd
A 2017-es lakástrendről beszélt a FEM3 Caféban Molnár Csilla. A dekoratőr elmondta, idén a meleg színek jönnek divatba, s továbbra is az letisztultság, valamint az egyszerűség uralkodik majd.
tovább
Lakberendezés: Íme néhány tipp, ha zsúfolt a garzon!
Gyakran válnak zsúfolttá a mini garzonlakások a sok bútor, vagy éppen a rossz elrendezés miatt. Ezzel kapcsolatban Hadnagy Tímea, enteriőr tervező adott néhány tanácsot a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS