FEM3 CAFÉ
Születési számunk megmutatja azt, hogy milyen szülők leszünk?

Mégis mennyire befolyásol minket az, hogy hova és mikor születünk? A születési hónap nem csak azt mutatja meg, hogy valakinek milyen gyerekkora volt, hanem azt is, hogy milyen szülő lesz majd. A FEM3 Café vendége Kiss Zoltán Zéro numerológus volt, aki a számmisztika fontosságáról és a gyerekkori számok jelentéséről beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   gyermekkor   számmisztika   születés   szülő

2017. április 7. 11:00Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: nem okoz problémát a bölcsi-otthon ellentét
Vida Ágnes gyermekpszichológusnak a nézők is feltehették kérdéseiket a gyerekek szobatisztaságával kapcsolatban. Elmondta, sokan félnek attól, hogy összezavarja a gyereket, ha a bölcsiben mások a szokások mint otthon, de a szakértő szerint nincs ok az aggodalomra.
tovább
A gyermekorvos szerint az anyai ösztönre mindig hallgatni kell
Dr. Bense Tamás elárulta, hogy a szülőknek meg kell figyelniük az apró jeleket a kisbabájukkal kapcsolatban, hogy kiderüljön, mennyire beteg a gyerek. Ilyen jelek lehetnek az étvágytalanság, a nyugtalanság, a hőemelkedés és a gátolt orrlégzés. Ha a kicsi már jól van azután, hogy a szülő kiszívta az orrszívóval az orrát, akkor nincs túl sok más teendője. A beszélgetésből az is kiderült, hogy az orvos számára nagy segítség, ha a szülők pontosan, elfogultság nélkül mondják el, hogy mi a baja a gyermeküknek.
tovább
Gyermekfotózás: káros, ha csak a szülő akarja
 Sokakat vonz a modellvilág, a csillogás, viszont nincs mindenki tisztában annak a veszélyeivel, főleg azzal, hogy gyerekekre mennyire lehet ez ártalmas. A FEM3 Caféban Borzi Vivien, fotográfus mesélt a tapasztalatairól.
tovább
A kommunikáció a szülő-gyermek kapcsolat kulcsa
 Az élet egyik legfontosabb területe a szülő- gyermek kapcsolat. A FEM3 Café szakértője Kiss József Zsolt, asztrológus, aki a felek közti kommunikáció fontosságáról beszélt a stúdióban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS