FEM3 CAFÉ
Édes! A kis Suzynak nagyon ízlettek a különleges csokoládék

A FEM3 Café konyhájában Pénzes Kata csokoládékészítő vezette be a nézőket a csokoládékészítés rejtelmeibe. Az elkészült édességeket a műsorvezetők és Jolly és Suzy kislánya, a kis Suzy is megkóstolta, akinek nagyon ízlett a húsvéti különlegesség.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   Jolly   jolly és suzy   konyha   Suzy

2017. április 6. 12:00Kapcsolódó anyagok
Jolly és Suzy: Másfél hete
Jolly előadta a FEM3 Café műsorában a Másfél hete című számot. Kislánya, a kis Suzy tündérien táncolt apukája mellett.
tovább
Húsvéti desszert: Így készíts csokoládé pálcikát!
Pénzes Kata csokoládékészítő mutatta meg a FEM3 Café nézőinek, hogyan lehet csokoládépálcikát készíteni. A csokoládék ízesítéséről is szó esett, méghozzá a só és a csoki párosításáról…
tovább
Jolly és Suzy: Gyere, ölelj át
Hallgasd meg Jolly és Suzytól a Gyere, ölelj át című számot, amit a FEM3 Caféban adtak elő!
tovább
Berki párbajra hívja Jollyt Pamela miatt?
A mulatós énekes kislánya, a kis Suzy elmondta, hogy elsírta magát, mikor megtudta, hogy apukájának Hódi Pamela lesz a párja A Nagy Duettben. Berki azt mondta, hogy lehet, hogy vívóleckéket vesz majd, hogy megvívjon Jollyval leendő feleségéért.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS