FEM3 CAFÉ
Húsvéti desszert: Így készíts csokoládé pálcikát!

Pénzes Kata csokoládékészítő mutatta meg a FEM3 Café nézőinek, hogyan lehet csokoládépálcikát készíteni. A csokoládék ízesítéséről is szó esett, méghozzá a só és a csoki párosításáról…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   konyha

2017. április 6. 10:54Kapcsolódó anyagok
Azta! Berki ibolyát kóstolt
Kamocsay-Beh Mariann letesztelte, mennyire ismerik a fűszernövényeket a FEM3 Café műsorvezetői. Ezt követően egy igazán ízletes salátát állított össze a segítségükkel pitypang és tyúkhúr felhasználásával, miközben Berki megízlelte az ibolyát.
tovább
Elképesztő ételeket és italokat készíthetsz ezekből a...
A FEM3 Café konyhájában Kamocsay-Beh Mariann vezette be a FEM3 Café nézőit a fűszernövények világába. A kertészmérnök megmutatta, milyen  egészséges ételeket és italokat lehet az asztalokra varázsolni.
tovább
Könnyű tavaszi ebéd: Zabtejszínes Spárges Tagliatelle
A FEM3 Café konyhájában Sütő Iza gasztroblogger varázsolt igazi könnyű tavaszi ételt a tányérokra.
tovább
Ezek a spárga pozitív hatásai, és így készítheted el
Sütő Iza gasztroblogger készített zabtejszínes spárges tagliatelle-t a FEM3 Café konyhájában. Iza elárulta, hogy milyen pozitív hatásai vannak a spárgának, és megmutatta hogyan lehet feldolgozni a zöldséget.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS