FEM3 CAFÉ
Könnyű tavaszi ebéd: Zabtejszínes Spárges Tagliatelle

A FEM3 Café konyhájában Sütő Iza gasztroblogger varázsolt igazi könnyű tavaszi ételt a tányérokra.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   konyha   sütő iza

2017. április 4. 12:09Kapcsolódó anyagok
Ezek a spárga pozitív hatásai, és így készítheted el
Sütő Iza gasztroblogger készített zabtejszínes spárges tagliatelle-t a FEM3 Café konyhájában. Iza elárulta, hogy milyen pozitív hatásai vannak a spárgának, és megmutatta hogyan lehet feldolgozni a zöldséget.
tovább
Mádai Viviennek nagyon ízlett a gofri ˝nagyvárosi verziója˝
Vivien elárulta, hogy balatoni lány révén sokszor evett gofrit nyáron, és a FEM3 Café konyhájában készített különböző ízesítésű desszerteket is nagyon finomnak találta.
tovább
Így készíthet különleges sütővel gofrit!
A FEM3 Café konyhájában különböző ízesítésű gofrikat készítettek átfordítható sütő segítségével.
tovább
Ettől lesz igazán ropogós a kenyér héja!
A FEM3 Café konyhájában David Seboek pék tevékenykedett, aki amellett, hogy megmutatta a tésztagyúrás fortélyait, el is árulta, hogy mitől lesz ropogós a kenyér héja.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS